2777
2789
عنوان

خانمای باردار شمام نگران بچتونید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست

پووففف حق داری منم تو حاملگیم خیلی نگران بودم یذره حرکتشکم میشد میگفتم یعنی چیشده کلا بارداری استرس داره همش میگفتم خدایا کی میشه بدنیا بیاد جلو چشمام باشه ببینمش استرسم کم بشه انشالله بسلامتی بغلش کنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کاملا میفهممت بارداری شرایط سختیه منم الان 6 هفته م همش دلم میخواد جای کسایی باشم که هفته های آخرن مدام استرس و حال بد، تهوع و رفلاکس و بی‌حالی دیوونه م کرده، همشم به این فکر میکنم فلان سونو رو برم چی میگه، فلان آزمایشم نتیجه ش چی میشه خلاصه که خیلی سخته

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رسیدم هفته ۳۷ ، همش‌ نگران کم شدن حرکات بچه‌ام، تو خوابم دارم‌ میشمارم😵‍💫😵‍💫🤕🤕دیشب سر همین ...

جاش تنگ شده حرکاتش کم شده

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

کاملا میفهممت بارداری شرایط سختیه منم الان 6 هفته م همش دلم میخواد جای کسایی باشم که هفته های آخرن م ...

خب چند هفته دیگه تهوع برطرف میشه اوکی میشی

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

خب چند هفته دیگه تهوع برطرف میشه اوکی میشی

من دلم میخواد چشامو ببندم باز کنم ببینم 9 ماه تمومه و منتظرم دنیا بیاد

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم همینطورماصلا تکوناشو حس نمیکنم کم شده فقط سکسکه میکنههفته 34 امرفتی بیمارستان چی شد؟ اوکی بود؟

من‌تکون هاش و حس میکنم دیروز عصر یهو آروم شد یه زمان طولانی تکون نخور، هرکاری بگی کردم، خوراکی شیرین و سرد و... داشتم‌ سکته میکردم... nst گرفتن ضربان و اینا چک شد خداروشکر خوب بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

منم اینطوری بودم همیشه میرفتم بیمارستان الکی می گفتم مثانه ام عفونت کرده، اونا هم زود ضربان قلب بچه چک می کردن، فقط میخواستم صدای قلب بچه رو بشنوم، طوری شده بود که پرستارا فهمیدن دروغ میگم، هر چی منو بی محل می کردن من میرفتم اصلا وسواس بدی بود😂😂😂

از روزی که دخترم بدنیا اومد، زندگی منم شروع شد

جاش تنگ شده حرکاتش کم شده

اره عزیزم ولی تو سونو ۳۶ هفته گفتن اعداد شریان وریدی و نافی جفت بالاست و مشکل داره، خیلی خیلی دقت کن ب تکون هاش،‌ منم وسواس گرفتم‌

کاش این دوهفته زودتر بگذره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره عزیزم ولی تو سونو ۳۶ هفته گفتن اعداد شریان وریدی و نافی جفت بالاست و مشکل داره، خیلی خیلی دقت کن ...

ان شالله، به سلامتی بارت رو زمین بزاری

همون طور که دوستان گفتن توکل و سپردن به خداست

بنظرم بهترین راه لذت بردن از بارداری اینکه به جنینتون آموزش بدید که چطور انسانی باشه

چطوری؟ 

با رفتارها و حرف های قشنگ خودتون

اگر فرزندی میخوایید که اهل قران باشه، از الان براش قرآن بخون تا گوش بده

الان فرزندی نابغه میخواهید از الان مطالب علمی بخونید 

این بستگی به روحیات شما داره

یادمه جایی شنیدم که مادر یکی از دانشمندان گفته بود من خودم بچه ام رو نابغه کردم، در دوران بارداری ام

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ی سقط داشتم قبل این بارداریم برای همین چشمم ترسیده

نه دخترم نگران نباش اون جاش خوبه به فکر خودت باشه دخترم دختره من بار داره این فکرا چی می کنید قدیم که سونو نبود ولا ما راحت بودیم الان دیگه حامله یها عجب شدن  مادر هیچ نگرانی بخود نده بخاطر اون بچه خوشحال باش تا بچه شاد سر زنده به دنیا  بیاد انشااله 

ان شالله، به سلامتی بارت رو زمین بزاری

فداتشم ممنونم مهربون🥹🙏🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر من بعد هفته 28 دیگه سونو ننوشتبعدش تا آخر سونو و آزمایش داریم؟

دکترم به من از هفته ۳۰‌ به بعد هفتگی وقت داد و هربار فشار خون، ازمایش ادرار، وزن و تست انقباض و سونو گرفت تا هفته ۳۴

ولی بعدش تا هفته پیش فقط وزن و فشار و اتقباض بود، هفته پیش ک رفتم یه ازمایش خون گرفت برای بررسی کم خونی، دیگه سونو نکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40