2777
2789

ما قراره انشاءالله بریم یه سفر زیارتی..ولی برای مادربزرگم جور نمیشه بلیط بگیریم و ظرفیت پر شده و اومدنش خیلی خیلی مهمه.خواهش میکنم ازتون دعایی صلواتی چیزی،هرکسی هرچقدر که در توانشه و تمایل داره بخونه

اگه تا پسفردا شب بلیطی که میخوایم جور شد،من به نیت همتون پنج تا زیارت عاشورا میخونم و رسیدم حرم هم دعاتون میکنم🌱🥺

فقط اطلاع بدین بهم که دعا کردین و..

ممنونم از همتون✨

بسم‌الله؛فقط یه چیز،ماهِ کربلا،همیشه جوابتو میده..

صد تا صلوات میفرستم ان شالله میشه شماهم رفتین زیارت دعا کن مهرماه شرمنده روی پسرم حسین نشم

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله حاجت رواشی براتون دوتا حمد میخونمدعاکن پوستم خوب بشه به چیزی که توی دلمه برسم و بتونم ...

خیلی زیاد ممنونم ازتون❤️

چشم حتما،انشاءالله

همینجا تاپیک میزنم براتون موقع زیارت🌱

صد تا صلوات میفرستم ان شالله میشه شماهم رفتین زیارت دعا کن مهرماه شرمنده روی پسرم حسین نشم

واقعا لطف کردین انتظار این ری‌اکشنارو نداشتم از مردم

حتما انشاءالله

همینجا تاپیک میزنم رفتم زیارت،فراموشتون نمیکنم🌱

عزیزم من حمد و صلوات فرستادم برات فقط لطفا رسیدی حرم خیلی دعام کن محتاجم 🙂💗

خیلی ممنونم.حتما 

انشاءالله قسمت خودتون❤️

همینجا تاپیک میزنم یادتون کردم

برات حمد خوندم

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨