2777
2789

یکی ماشین نداره در تلاشه ماشین بخره حالا قسطی وام پس انداز هرچی

میره یه جاکلیدی میگیره تا سال بعد که پکلش حور شد ماشین خرید فک میکنه حاجت روا شده

یا یکی حلقه میگیره ازدواج کنه اگه قسمتشه اون سال ازدواج کنه میکنه نباشه هم نه دیگه میندازن گردن اون

خرافه نیست ولی زیادی باورم نکنین مثل قانون جذبه

امروز یه گرم طلا خریدم تصادفی 

به همسرم چک دادن زنگ زده میگه طلا ۱ گرمی جواااب داد😂حالا اینو نمیخریدمم باز چک‌میومد دستش

در کل ازدواج کا قسمته 

خونه ماشینم بسته به تلاش خودشون

لایک نکن خواهر منننن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

مثلا من الان میرم جزوه کنکور بخرم نه چون نه هدفم هست نه به سنم میخوره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی برای خونه خریدن یا ماشین خریدن یا ازدواج نیت میکنن

و بعدش جاکلیدی با یه تکه طلا میگیرن که کارشون بشه ؟ اگه نشد که مث آیننه دق جلوت هست

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

یعنی برای خونه خریدن یا ماشین خریدن یا ازدواج نیت میکننو بعدش جاکلیدی با یه تکه طلا میگیرن که کارشون ...

اره میگن واسه برکت طلا

خونه و ماشین جاکلیدی

ازدواجم حلقه یا شال

لایک نکن خواهر منننن  
ول کنید بابااصلا خرافات باشه بزارید مردم بخرن هرچی میخوان حداقل یه امیدی ببندن به یه چیزی شاید خدا ...

اره مثل قانون جذب هست

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا