2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری با همسرم آشتی کنم

567 بازدید | 60 پست

بچه ها جمعه داشتیم سر یه چیزی بحث میکردیم یهو سرم یه دادی زد که نگم منم ترسیدم چیزی بگم دعوا راه بندازه سکوت کردم اون شب گرفت خوابید  جاشو هم جدا کرد راستش حالا اعصابش خسته بوده یا هر چی حق نداشت اینجوری سر من داد بزنه منم رفتم تو قیافه فرداش سر سنگین حرف می‌زد ولی وقتی دید محلش نمیدم آقا رفت تو فاز قهر دیگه ناهار شام نمیخوره محل نمیده شب یه راست میره تو اتاق می‌خوابه منم محلش نمیدم سر جای خودم میخوابم نمیدونم تصمیم داشتم اونقدر ادامه بدم خودش خسته بشع حتی اگه یه ماه طول بکشه ولی بعدش میگم زندگی هیچ ارزشی. نداره حالا الکی اینجوری بگذره آدم از کجا میدونه فردای هست یا نه ولی نمیدونم چطوری تمومش کنم شب میاد مستقیم اتاق منم دیشب خواستم تموم کنم ولی دیدم رفت تو اتاق دیگه کاری باهاش نداشتم خودم شام خوردم اهنگ گوش دادم خوابیدم وقتی اینجوری با قیافه میاد نمیدونم نمی تونم برم جلو تمومش کنم میخواستم اس بدم بهش ولی نمیدونم چه اسی بدم نظر شما چیه چه مدلی تموم کنم چی بهش بگم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گشنه ش نمیشه؟

اگر تو بری جلو زندگی رو باختی

صبور باش

بدار بفهمه وقتی مقصره باید بیاد جلو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

تو قیافه رفتن شما این وسط اشتباه بوده 

اصلا رفتار قهر کردن و تو قیافه رفتن رو حذف کنید از زندگی هاتون به جاش حرف زدن بیارید 

ببینید چه قدر همه چیز خوب میشه!

شب که اومدن یه شام خوب اماده کنید تا قبل اینکه برن تو اتاق صداشون بزنید و حرف بزنید با هم 

بگید از داد زدنشون ناراحت شدین 

دوست ندارید تکرار بشه و جاشون هم جدا نکنن و...

اینم نه به معنی پیش‌قدم شدن هست نه هیچی 

شما میخوای صحبت کنی فقط 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وای چ نازی دارن بعضی مردها.شوهر من راحت میشینه غذا میخوریم ،از اول نداشتم رویه قهر و قهربازی باشه .نازشو بکش بیخیال.من آنقدر بی خیالم در مورد این چیزا اصلا قهر نداریم 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

منظورت از تموم کردن چیه ؟قهر رو تموم کنی ؟

اره مقصر اون بود که داد زد من ناراحت شدم بعد آقا قهر کرده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بزن تو دهنش

چطوری حالا من ازش ناراحت شدم قیافه گرفتم اینجوری میکنه حالا ببین بزنم دهنش چیکار کنه😂

من شمارو نمیدونم ولی شوهر من تا زمانی که خودش نخواد اشتی نمیکنه ینی هزاربارم من ویشقدم شم آشتی نمیکنه باید حتما خودش دلش بخواد و بیاد جلو اوایل اذیت میشدم ولی الان قشنگ صبوری میکنم چندروز میکشه خودش اروم میشه میاد جلو

گشنه ش نمیشه؟اگر تو بری جلو زندگی رو باختیصبور باشبدار بفهمه وقتی مقصره باید بیاد جلو

با حرف زدن همین موضوع رو استارتر میتونه بهشون یاد بده 

سیستم ذهنیشون با حرف زدن بهتر میره جلو 

چه مشکلی داره تو درست کردن یه اخلاق بهم دیگه کمک کنن؟!

راهش سکوت نیست که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه سختته بگی عملی محبت کن چیزی هم نگو مثلا چه میدونم غذا مورد علاقه شو بپز براش شربت درست کن ببر تو سینی بزار کنارش بعد به خودت برس یا مهربون نگاهش کن بعد که دیدت سریع نگاه تو برگردون غیر مستقیم یا جوری محبت کن نرم ش بعد برو خیلی نرم آروم اشتیاهشو بگو بگو من می‌دونم نباید قیافه می‌گرفتم ولی جدی حق بده دلخور شدم فلان من دلم نمیخواد کسی سرم داد بزنه اینجوری کن

گشنه ش نمیشه؟اگر تو بری جلو زندگی رو باختیصبور باشبدار بفهمه وقتی مقصره باید بیاد جلو

والله چی بگم حتما سختی میکشه ولی بخاطر این که بیش از حد مغرور هست تحمل میکنه وقتی قهر میکنه میدونم سخت میاد جلو حالا حالا ها ادامه میده