2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری با همسرم آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست
من همسرم وقتی وارد فاز قهر میشه دیگه بکشی هم نمیاد جلو نه تنها با من با همه همینه حتی با مادرش هم شد ...

بالاخره هر کس یه اخلاق یا ویژگی بد داره که اگر روی خودش کار نکنه و اون ویژگی رو اصلاح نکنه، اول از همه خودش رو اذیت می کنه بعد هم اطرافیان رو، بنابراین، اون قسمت از ماجرا که سهم شماست برای درست کردن و رسیدن به آرامش، وظیفه تون رو انجام بده حالا به هر طریقی که فکر می کنی درسته. 

حتی اگر بارها هم نتیجه مثبت نگرفتی، اینطوری می دونی که دیگه کلا اشکال از طرف مقابل است و برای بقیه ی زندگی ات خیلی بهتر می تونی تصمیم بگیری. 

تا جایی که امکان داره باهاش صحبت کن و بگو که مرد واقعی اونیه که شهامت پذیرش اشتباه شو داشته باشه. 

بگو غرور داشتن برای زنت خیلی بی معنیه........ 

چی بگم یه عادت بالاخره زمان میبره شکل بگیره نمیشه که اوضاع همین مدلی باشه تا اخر درسته اینجوری نیستن ...

الان فکر میکنی چیکار کنم من میدونم شب بیاد بهش بگم بیا بشینیم باهم حرف بزنیم محل نمیده 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فکر میکنی چیکار کنم من میدونم شب بیاد بهش بگم بیا بشینیم باهم حرف بزنیم محل نمیده

نگو بیا بشینیم حرف بزنیم 

یه شام درست کن بگو بیا شام 

اگر نیومد بگو میخوام این قهر الکی تموم بشه و حلش کنیم 

تو اینجا تلاشت رو کردی واقعا 

اگر بازم نیومد بسپار به خودش 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پس بیخیالش شو بالاخره خسته میشه میاد جلو

مشکل اینم هست خسته هم بشه کوتاه نمیاد تا 20 روز قهر رو داشته آخرشم من تموم کردم😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وای چقد اخلاقت شبیه منه.منم هردفعه میگم این دفعه اگه طولانی هم شد مهم نیس بعد چند روز میگم نه زندگی ...

من بعضی وقتا کوتاه میام میرم برای آشتی ولی همسرم تموم بکن نیست 😐

دمت گرم☘️

خب آقا هم بیشتر باید این اخلاق رو حذف کنه از خودش خیلی زشته یه مرد میره تو فاز قهر با زنش مادرش 

خدا بهت ضبر بده پیر میشی

دقیقا خیلی سخته با همچین مردی سر کردن من خیلی سعی میکنم دیگه بینمون قهری پیش نیاد چون واقعا اذیت میشم الان دیگه خیلی دیر به دیر اینجوری میشه الان از آخرین بار فکر کنم بیش از یکسال گذشته

اخ زندگی ادم و روالش به هم میریزه

دقیقا آدم دیگه آخراش روانی میشه 

بیخیال بابا

خودش خسته میشه میاد منت کشی 

شما بری سمتش دیگه براش عادت میشه 

تقی به توقی بخوره قهر می‌کنه 

انتظار آشتی داره 

ولش کن 

اونقد بدنی میاد مرد ناز و ادوار بیاد

همش خودمون باعث شدیم 

به درک ک قهره

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم