2777
2789
عنوان

برای چی زنده ایی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 64 پست
نی نی سایتم هنگ کرده الان تاپیکتو تو یه جا دیگه آورده

واقعا🧐🤨

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

حقیقتا برای هیچی

زندگی زیباست

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم و بچه هام 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

از وقتی مادر شدم هدفم فقط شده بچم

وگرنه زندگی اینقدر بهم سخت گرفته  و تلخ بوده که باور کن اگه شب  سر بزارم رو بالشت و بمیرم هیچ ترسی ندارم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چون ۲۶ سال قبل مادرم من رو باردار شد و به دنیا اورد و الان من اینجام. همین 

هدف و غایت نهایی و این چیزا دلخوشی ادمیزاده که بخاطر بی دلیل بودن حضورش دیوانه نشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

برای رسیدن ب چیزایی ک میخام درسته هی میخورم زمین اما بازم قوی تر پا میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

برای بهتر شدن برای صبور شدن 🙂💙

بهتری بشی که به چی برسی 

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

واقعا🧐🤨

الان تاپیک اولم آخره  وسط کارم پیامام میگه دچار خطای 404 شدید مشکل نته 

حقیقتا من مثل بقیه متاهل ها نیستم که بگم بخاطر بچه هام

چون دوتا از بچه هام از دنیا رفتن

شوهرمم که طلاق دادم

پدر مادرمم خداروشکر خودشون زندگی دارن از منم جوون ترن نیازی به من ندارن

برادرمم که تو خارج  زندگی میکنن

مم فقط برای ی چیز تو این دنیا موندم

اونم اینه خوشبخت بشم

انتقام روزای سخت زندگیمو بگیرم

انتقام ۲۱ سال حروم شدگی عمرمو بگیرم

انتقام مرگ بچمو از شوهرم بگیرم

تو کار و شغلم پیشرفت کنم

فقط همین

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست

تنبلی 😑تشویقی قرار بده به خودت مثلا بگو دوساعت میخونم بعدش یه ساعت فیلم میبینم یا صبح زود پاشو بخون ...

نه اینکه هیچی نخونم یا نخوم بخونم می خونم  ولی او حجمشون منظورمه 

زنده ام به عشق اینکه مادر بشم ولی حوصله ازدواج ندارم پس در واقع هدف ندارم

زندگی زیباست