2777
2789
عنوان

برای چی زنده ایی

421 بازدید | 64 پست

نمیدونم به نظر خودتون برای چی هستی چه هدفی داری می جنگید بگید

رسالت هرکس فرق دره

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا🤕

برا رسیدن به اهدافمون

اگه فکر میکنی ناحقی شده پس بجنگ و حقت و بگیر از دنیا

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

من خداروشکر تو زندگیم همه چی داشتم واقعا کمبود تو زندگیم نداشتم همش هم به لطف پدرم بود قدردانش هم هستم ولی همین پدر تو جوونیش و میانسالیش خیلیییییییی زجر کشید تا به اینجا برسه تا برای من زندگی آروم بسازه من اگه می‌جنگم و تلاش میکنم برای خودم نیست فقط دلم میخواد روزی بیاد همون‌طور که من تو رفته کامل و بی دغدغه بودم به روز پدرم بی دغدغه باشه یا روز بدون استرس جلسه و کار از خواب بیدار شده حاضرم تمام بار اون روی دوشم خودم باشه فقط چند سال بتونه استراحت کنه 

برای تغییر

تغییر که آخرش مرگه یا حرفای بی ربطه

درسته زندگی سخته ولی به جاش می شی یه قدرت                                                                        دست اول که کسی نتونه جلوش کاری کنه  

ای بابا🤕برا رسیدن به اهدافموناگه فکر میکنی ناحقی شده پس بجنگ و حقت و بگیر از دنیا

به خدا اگه اینجوری فکر کنم  فقط یه زره ینجوریم چرا خودتو این همه سختی وادار کردی خب خون اون کتابایی که گفتی برای منم سخته چه برسه چند بار

ای بابا🤕برا رسیدن به اهدافموناگه فکر میکنی ناحقی شده پس بجنگ و حقت و بگیر از دنیا

نی نی سایتم هنگ کرده الان تاپیکتو تو یه جا دیگه آورده 

بچه هام

خانوما وقتی مادر میش واقعا عوض میشن

به خدا اگه اینجوری فکر کنم فقط یه زره ینجوریم چرا خودتو این همه سختی وادار کردی خب خون اون کتابایی ...

تنبلی 😑

تشویقی قرار بده به خودت 

مثلا بگو دوساعت میخونم بعدش یه ساعت فیلم میبینم یا صبح زود پاشو بخون تا ظهر بعدش بعدازظهر دیگه هیچی نخون🤕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

من خداروشکر تو زندگیم همه چی داشتم واقعا کمبود تو زندگیم نداشتم همش هم به لطف پدرم بود قدردانش هم هس ...

حرف دل همس