2777
2789

زایمان طبیعی چجوریه؟؟ یعنی بهتر از سزارینه؟ مثلا کایلی زایمان طبیعی کرده و الان اونقدر خوش اندامه و اینا من سزارین کردم هنوز اون یکم شکمو دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کایلی مایلی ایران نیستن

هفته ۳۶ ام من طبیعی میخام بیارم بزا زایمان کنم میام میگم بهت 🤣

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من خودم زایمان سزارین کردم و اصلا شکم ندارم و خیلیییی راضیمممم 

چون میدونم نه بدن و جون زایمان طبیعی رو داشتم نه شرایط اونور 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
بیمارستان های ایران افتضاحه اونم طبیعی دیگ نگو

کی میگه همینارو 

بیمارستان خصوصی برو ماماهمراهم بگر راحت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من خودم زایمان سزارین کردم و اصلا شکم ندارم و خیلیییی راضیمممم چون میدونم نه بدن و جون زایمان طبیعی ...

منم شکم ندارم زیاد چون از اول لاغر بودم الان هفت ماه از سزم میگذره ورزش اینا نکردم ولی بالایه جای عملم یکم شکم هس کمه ولی شاید طبیعی میکردم اونم نبود

عزیزم اینجا ایران است😄

فامیل ما طبیعی زایمان کرد ۴۰ تا بخیه خورد. هرچی فکر میکنم نمیتونم هضم کنم🥴

خودم دوتا سزارین داشتم، خییییلی راصی بودم. تروتمیز و بی دردسر. دو سه روز درد داشتم و تمام

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟