الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کشورهای اروپایی اکثرا چ سلبریتی باشی غیر سلبریتی طبیعی میارن خیلی خیلی کم پیش میاد سر کنن اونم در موارد اورژانسی فقط ایرانی ها هستن ک عاشق سز هستن گرچه امکانات اونور هزار برابر بیشتر بهتر دور هر زایمانی حداقل دو سه تا پرستار و دکتر هست ولی ایران یه دانشجوی ماما کم سن سال یا ماما بی حوصله اعصابی
باید پول خرج کنی اگه طبیعی خوب میخوای قبلش هم ورزش و روتین داشته باشی زیر نظر دکتر طرف 9 ما خورده خو ...
والا من سز بودم ولی همه کارای خونمو خودم انجام میدادم تازه طبقه سومم هستم خونمون اسانسور نداره دیگ نگووو نه کسیم بود کارای خونمو بکنه یه خونه تکونی کردم اخرای بارداریم ولی بشدت از طبیعی میترسیدم از اینکه برم اونجا پرستار ها دعوام کنه و اینا
چ میدونم کو. ن لق همشون همشون با آرایشش و عمل این گوهین ک هستن
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.