چون پول دارن قدرت دارن چون بومی اون شهر خودش وقتی اونجا باشه تا حرفه آیی میشه از آن شهر میره چون مظلوم گیر آوردن چون اکثر دکترای هستن ک اینجا میان یاد میگیرن تجربه خوب ک کسب کردن میرن شهرشون و اکثرن از تهران میان بخصوص عمل های زیبایی
آره فقط مرکز استان زاهدان یکم بهتره ک اونم چهار پنج ساعت فاصله هست منم ک الان شش ماهه دختر کلاس اول میره خیلی ذهنم در گیره چون سر دخترم نمیدونستم آنقدر اوضاع خرابه همش استرس دارم بخوام برم مرکز استان میگم نکنه دیر برسم یا نصف شب باشه دردام شوهرمم آدمی نیست زیاد اهمیت بده بخواد منو ببره اونجا
خب آره دیگه،سربچه اول ودومم سنم پایین بود،براهمین زیاد بخیه خوردم،بیه رو براهمین میزنم ک واژن شکل قبلش بشه و گله گشادنشه،واسه من که همینطور بود بقیه رو نمیدونم
اینکه تعداد بخیه ها کمتر شده یعنی کانال واژن گشاد شده دیگه پس نمیشه گفت مث مجردایی هنوز
من هیکلمو گفتم ک مثل مجرداست ن شکم دارم ن افتادگی،واژن دختر۱۶ساله،با زن ۲۹ساله یکی نیست بچه سومم رو تو۲۹سالگی آوردم،دلیل پارگیم سربچه اول هم سن پایین بود عزیزم،واژن ب مرور با بالا رفتن سن تعقییر میکنه،براهمین میگن تو سن پایین بچه نیارین،بچه سومم دکتر خصوصی گرفتم معاینه کرد و گفت شکم اولته؟!!؟خیلی هم خبره بود