2777
2789
عنوان

چرا بیشتر سلبریتی ها زایمان طبیعی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی چه بدد چرا رسیدگی نمیکنن؟؟

چون پول دارن قدرت دارن چون بومی اون شهر خودش وقتی اونجا باشه تا حرفه آیی میشه از آن شهر می‌ره چون مظلوم گیر آوردن چون اکثر دکترای هستن ک اینجا میان یاد میگیرن تجربه خوب ک کسب کردن میرن شهرشون و اکثرن از تهران میان بخصوص عمل های زیبایی 

بچه هایی که طبیعی دنیا میان خیلی گریه میکنن و اذیت میکنن ادمو

بچه های زمونه اره

دقیقا درست میگی

ولی خب بازم ببین کدوم راحتی انجام بده

سزارین خیلی باب شده راحت‌تره

عذاب نداره

روزش مشخصه تر و تمیز میری و میای

تا ۴ روز هم راحت میشی از هر دردی

خیلی بده همه شهر های سیستان بلوچستان اینجوریه؟

آره فقط مرکز استان زاهدان یکم بهتره  ک اونم چهار پنج ساعت فاصله هست منم ک الان شش ماهه دختر کلاس اول می‌ره خیلی ذهنم در گیره چون سر دخترم نمی‌دونستم آنقدر اوضاع خرابه همش استرس دارم بخوام برم مرکز استان  میگم نکنه دیر برسم یا نصف شب باشه دردام شوهرمم آدمی نیست زیاد اهمیت بده بخواد منو ببره اونجا 

نه باو دکترم اونجا بود مجبوری رفتم یه بیمارستان دیگه دوست داشتم برم

اهاا🥲

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مثل اولش میشه یعنی؟ جای بخیه دیده نمیشه؟

خب آره دیگه،سربچه اول ودومم سنم پایین بود،براهمین زیاد بخیه خوردم،بیه رو براهمین میزنم ک واژن شکل قبلش بشه و گله گشادنشه،واسه من که همینطور بود بقیه رو نمیدونم

سربچه اولم ۱۹بخیه خوردم،وقتی خواستن مرخصم کنن کلا پاره شدم و خونریزی شدید بدشم کورتاژ،بچه دوم۱۴بخیه ...

اینکه تعداد بخیه ها کمتر شده یعنی کانال واژن گشاد شده دیگه پس نمیشه گفت مث مجردایی هنوز 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اینکه تعداد بخیه ها کمتر شده یعنی کانال واژن گشاد شده دیگه پس نمیشه گفت مث مجردایی هنوز

من هیکلمو گفتم ک مثل مجرداست ن شکم دارم ن افتادگی،واژن دختر۱۶ساله،با زن ۲۹ساله یکی نیست بچه سومم رو تو۲۹سالگی آوردم،دلیل پارگیم سربچه اول هم سن پایین بود عزیزم،واژن ب مرور با بالا رفتن سن تعقییر میکنه،براهمین میگن تو سن پایین بچه نیارین،بچه سومم دکتر خصوصی گرفتم معاینه کرد و گفت شکم اولته؟!!؟خیلی هم خبره بود

من هیکلمو گفتم ک مثل مجرداست ن شکم دارم ن افتادگی،واژن دختر۱۶ساله،با زن ۲۹ساله یکی نیست بچه سومم رو ...

از ۱۶ سالگی خیلی به خودت ظلم کردی 

ایشالله همیشه سلامت باشی

مسئولیت سه تا بچه خیلی سخته ماشالله حتما خیلی زرنگی که هیکلتو رو فرم نگه داشتی آفرین

از ۱۶ سالگی خیلی به خودت ظلم کردی ایشالله همیشه سلامت باشیمسئولیت سه تا بچه خیلی سخته ماشالله حتما خ ...

ممنون عزیزم،ن بابا خودم همین طوری موندم تلاش خاصی نکردم،زود ازدواج کردنم  هم تصمیم خانواده بود

ممنون عزیزم،ن بابا خودم همین طوری موندم تلاش خاصی نکردم،زود ازدواج کردنم هم تصمیم خانواده بود

ولی خیلی خانوم قوی هستی اما از این به بعد از خودت خیلی مراقبت کن همیشه به خودت برس چون زایمان واقعا یه چیز خیلی سنگینیه