2777
2789
عنوان

صدای یه زن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 120 پست
ماشغلمون طوریه که جلسه رسمی داریم تواون جلسات بعضی خانمامیان که جلسه روباعروسی اشتباه میگیرن واینقد ...

منم نمیگم شوهرم دروغ میگه ولی خوب منم هر و کر زنیکه رو شنیدم ناراحت شدم که ببین چقد به زنیکه رو می دن صداش تا اینور تلفن می یاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدتر میشه اونم دیدی چه عکس العملی نشون داد.

اتفاقا انگار تو خونه من صدای هرو کر شنیده بود دست پیش کشیده بود.به هر حال خییلی از این موضوع ناراحت شدم حالا چه شوهرم مقصر باشه یا نه😔

منم نمیگم شوهرم دروغ میگه ولی خوب منم هر و کر زنیکه رو شنیدم ناراحت شدم که ببین چقد به زنیکه رو می د ...

خب پول دراوردن سخته عزیزم .نمیتونن به مشتری بگن نخند نیش تو ببند 😅😂ببین شوهرت اگه مرد بدی باشه صدجا میتونه کثافت کاری کنه والا چرا باید شرکت بره اینکار انجام بده یه گوشه کنار خفا انجام میده

خب پول دراوردن سخته عزیزم .نمیتونن به مشتری بگن نخند نیش تو ببند 😅😂ببین شوهرت اگه مرد بدی باشه صدج ...

عزیزم من نمیگم شوهرم با یه زنه هست از این ناراحتم که همش میگه جلسه داشتیم دیر کردناش با این زنیکه ها هستن و هرو کر راه می اندازن واقعا ناراحتم دست خودم نیس😔😔

منم نمیگم شوهرم دروغ میگه ولی خوب منم هر و کر زنیکه رو شنیدم ناراحت شدم که ببین چقد به زنیکه رو می د ...

متاسفانه شرکت های خصوصی چون پول هنگفتی میگرن الکی با ارباب رجوع خوش میکنن تا پول بگیرن.والا بعد از اون محل سگ هم نمیدن😂😂

عزیزم من نمیگم شوهرم با یه زنه هست از این ناراحتم که همش میگه جلسه داشتیم دیر کردناش با این زنیکه ها ...

خب میخوان ازشون پول بگیرن حالا با این زنیکه هان یا باون مرتیکه ها😂😂😂الان برادرشوهرم کارمند شرکت خصوصی بود یه دوره ای هی پشت گوشی با مشتریاش میگفت عزیزم خوبین .جانم دبفرمایید حالا من اوایل میگفتم چرا اینجوری صحبت میکنه🤣🤣😂منم خودم اصلا از این حرکات خوشم نمیاد.

خب میخوان ازشون پول بگیرن حالا با این زنیکه هان یا باون مرتیکه ها😂😂😂الان برادرشوهرم کارمند شرکت خ ...

آخه جالبش اینجاس شوهرم جانماز آب میکشه حالا من بودم خودش صدای قهقهه مرد می شنید بدتر از من بود .ولی دست پیش گرفت هر چی از دهنش اومد بهم گفت که چرا من پرسیدم زنیکه کیه که اینقد باهم راحتین هرو کر راه انداختین

بحث رودادن نیست بعضیاهمینجورن من توجلسه ای بودم که لباس یکی ازخانمانامتعارف بود حالامن یابقیه نمیتونسنیم واکنشی به اون خانم نشون بدیم  چون اون اگربراش مهم بودبااون تیپ واردنمیشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بحث رودادن نیست بعضیاهمینجورن من توجلسه ای بودم که لباس یکی ازخانمانامتعارف بود حالامن یابقیه نمیتون ...

ببینید شاید حساسیت من بیشتر شوهرم هم باعثشه اینقد در مورد جلف بودن این خانوما اینا گفته واحساس کردم که بهشون توجه میکنه بیشتر حساسیتمو زیاد کرده