2777
2789
عنوان

صدای یه زن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 120 پست
حکایت شما دقیقا مثل این ضرب المثله هستگنه کرد در بلخ اهنگری، به شوشتر زدند گردن مسگری

منظورتون اینه دیگران اشتباه کردند تقصیر گردن شوهرم افتاد؟یا اینکه شوهرم کاسه کوسه ها رو سر من شکست؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما بودین ناراحت نمی شدین چه معنی داره یه زنه غریبه تو جلسه رسمی قهقهه بزنه

نه نمی‌شدم

شوهرم روزی با هزارتا زن همکار حرف میزنن و می‌خندن

اهل خیانت و این چیزام نیست

لایک نکن لطفا😬

خیلی تند رفتی اسی خیلی تند رفتی....خب زنه داشت می‌خندید اصلا به شوهر تو ربطی نداشت اون جداگونه با یکی دیگه می‌خندید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی عادیه شوخی و خنده بین همکارا یعنی ندیدی تا حالا ؟

عزیزم عادی نیست ولی عادی انگاری میشه عین اینکه طلاق اصلا عادی نبود ولی الان شده متاسفانه قبح یه چیزی بشکنه عادی میشه یه خانومی بین مردای دیگه هرو کر راه بندازه برا من عادی نیس 

عزیزم شما بودین ناراحت نمی شدین چه معنی داره یه زنه غریبه تو جلسه رسمی قهقهه بزنه

چون پیش میاد و بشدت ممکن در لحظه بخندیم 

میخوای خفه شیم ؟ خندیدن کجاش زشته 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

یعنی شماها بودین ناراحت نمیشدین؟؟؟یا خودتونو جای من نمی زارین؟؟

عزیز دلم 

یه خانومی داره با یکی دیگه میگه میخنده، خب شوهر شما چیکار کنه؟ 

این حساسیت شما داره به خودت اسیب میزنه، الکی الکی داری ذهنتو درگیر میکنی و بین خودتو شوهرتو میزنی بهم

این نظر منه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

این چه جلسه اییهزنه دهنش بازه میخندهشوهرت وسطش زنگ میزنه.اوزونطرفم دعواتون میشه و وسط جمع میگه بیشرف ...

عزیزم من از وجود شوهرم بین خانوما ناراحت نبودم چون اگه جای مشکوکی بود بهم زنگ نمی زد از این ناراحت بودم چقد به زنیکه اینا رو می دن زنه هرو کر راه انداخته صداش پیچیده تو گوشی 

عزیزم عادی نیست ولی عادی انگاری میشه عین اینکه طلاق اصلا عادی نبود ولی الان شده متاسفانه قبح یه چیزی ...

همه خانوما که مث هم نیستن حیا داشته باشن

با اون خانوم نیستم چون نمیدونم محیط چجوری بوده صحبت درباره چی بوده قضاوتش نمیکنم

کلی گفتم.منم این رفتارو نمیپسندم