2777
2789
عنوان

صدای یه زن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 120 پست
عزیزم زنه بخود و بی جهت نمی خنده که اونقد بهش رو می دن اونم قهقه می زنه مرد زندار باید به زنه غریبه ...

رو دادن چیه؟ 

خندیدن با صدای بلند رو دادن میخواد؟ 

یچیزیو سعی کن باهاش کنار بیای

همسر شما بیشتر از اینکه شمارو ببینه همکاراش رو میبینه پس باید حس خوبی از محل کارش بگیره که افسرده نشه

نمیشه عین بغض یاکریم همو نگاه کنن همش که 

میگن میخندن 

اگه شوهر شما بخواد با خنده کاری کنه

تو خیابون ریخته زنایی که با منظور میخندن

اون همکار بنده خدا اصلا معلثم نیست به چی خندیده 

همین چیزاست که حرمت هارو از بین میره همین خانم چون این تفکر رو داره الان سبب یک سوتفاهم بیخود برای ی ...

اونوقت به نظر شما قدیم خوب بود؟ 

بخدا که من با همکلاسی ها و همکار هام میگم میخندم بدون هیچچچ منظوری

حتی شاید یه اقا رو تاحالا ندیده باشم بعد اونم دیگه نبینم ولی یه موضوعی پیش مباد میخندبم

خنده چیز بدی نیست واقعا نه منظور داره نه چیزی جالب بود خندیدیم بنظر من خژلی هم نباید به هرقضیه ای شکاک و بدبین نگاه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زنه بخود و بی جهت نمی خنده که اونقد بهش رو می دن اونم قهقه می زنه مرد زندار باید به زنه غریبه ...

حالا گیریم یکی اونجا بوده که اصلا بهش رو داده

خب شوهر شما چه کنه؟

بی خیال

این حساسیت افراطی به نفعت نیست

همین چیزاست که حرمت هارو از بین میره همین خانم چون این تفکر رو داره الان سبب یک سوتفاهم بیخود برای ی ...

نه اتفاقا اگه آقایون پابه پای زنه نخندن و رو ندن زنه هم اینقد هر و کر نمیکنه.لابد اقایون خوششون می یاد که زنه صداش تا اینور تلفن می اومد

اونوقت به نظر شما قدیم خوب بود؟ بخدا که من با همکلاسی ها و همکار هام میگم میخندم بدون هیچچچ منظوریحت ...

عزیزم برا شما چیز بدی نیس شاید با منظور نباشه ولی اون اقاها هزار تا فکرو خیال میکنه.یا خدا رو شکر شوهر شما خیییلی سالم هست یا متاهل نیستین

انگار همگی به همسرم حق دادین شاید من بیخودی حساسم ولی واقعا یه لحظه خودتونو جای من بزارین تو یه محیط کاری صدای هروکر زن بشنوید خوب ناراحت نمیشین؟؟؟؟؟شاید من زیاد حساسم به شدت ناراحتم😔😔😔😔

عزیزم برا شما چیز بدی نیس شاید با منظور نباشه ولی اون اقاها هزار تا فکرو خیال میکنه.یا خدا رو شکر شو ...

من متاهلم 

راستش بارها راجع به این مسائل و اینجور چیز ها با شوهرم صحبت کردیم

واقعا مرد ها اونقدرا هم خندیدن و اینا تحریک نمیکنتشون که شما فکر میکنی

چرا اگه این خنده فقطططط با یه شخص خاص باشه مثلا من فقط با یه اقا بگم و بخندم قطعا اون اقا هم فکرو خیال میکنه

ولی مثلا شما فکرکن یه جمع ۱۰ نفره دارن صحبت میکنن یه بحثی پیش میاد میخندن همه

حالا یکی بلند تر میخنده 

شاید یه نفر تو ذهنش بگه این چقدر بد میخنده و فلان ولی فکر وخیالی که شما میگی به سرش نمیزنه 

شوهر شما اگه خدایی نکرده ادم بدی بود هیچوقت تو همچین جمعی به شما زنگ نمیزد

ذهنتون رو ازاد کنید شما احتمالا شاغل نیستین یا دانشجویی چیزی

مثلامن خودم همیشه از پنج ونیم صبح تااا هفت ونیم شب داتشگاهم به غیر تابستون اگه بخوام همش خشک باشم که روانی میشم ماهم با همکلاسی ها میگیم میخندیم سرکاذم میرم همینه 

حالا گیریم یکی اونجا بوده که اصلا بهش رو دادهخب شوهر شما چه کنه؟بی خیالاین حساسیت افراطی به نفعت نیس ...

متاسفانه مدیر عامل شرکتشون زنشو طلاق داده شوهرم میگه زیادی با خانوما راحته.اینم با مدیر عامل رابطش خوبه می ترسم راحتی مدیر عامل سرایت کنه به شوهرم

عزیزم شما بودین ناراحت نمی شدین چه معنی داره یه زنه غریبه تو جلسه رسمی قهقهه بزنه

ماشغلمون طوریه که جلسه رسمی داریم تواون جلسات بعضی خانمامیان که جلسه روباعروسی اشتباه میگیرن  واینقدرنازوعشوه میان که خنده توشون گمه البته ماشغلمون دولتی نیست پس همسرت دروغ نمیگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه عزیزم میگم چقد به زنه رو دادن که صدای زنه تا اینور تلفن می یاد

خب با شوهرت که نخندیده با یکی دیگه بوده گناه شوهرت چیه 

فکر کن تو یه جمعی که تو هستی  یه مرد با یه زنه دیگه حرف بزنه بخنده بعد شوهرت بیاد تو رو دعوا کنه 😑

انگار همگی به همسرم حق دادین شاید من بیخودی حساسم ولی واقعا یه لحظه خودتونو جای من بزارین تو یه محیط ...

شما معلومه کارمند نیستید ولی مطمئنا مدت زمانی که با شماس بیشتر با همکاراشه نمیشه هیچی نگن مثل مجسمه باشن نخندن اخم کنن .شما خیلی خیلی  سخت میگری .تو جلسه رسمی تو جلسه ختم نیس حرف میزنن به تواقف میرسن میخندن

من متاهلم راستش بارها راجع به این مسائل و اینجور چیز ها با شوهرم صحبت کردیمواقعا مرد ها اونقدرا هم خ ...

آره حتما اینطوری هست ولی حرف زدن و خوش و بش معمولی خیلی فرق می کنه با هر و کر که از اون ور تلفن هم صداش می یاد ادم متاهل ومتعهد به نظرم باید رعایت کنه

متاسفانه مدیر عامل شرکتشون زنشو طلاق داده شوهرم میگه زیادی با خانوما راحته.اینم با مدیر عامل رابطش خ ...

حساسیت بیجای شما اگر قرار باشه اینجوریم نشه هولش میده که نشه آش نخورده و دهن سوخته

حواست به زندگیت باشه اما افراط نکن

خب با شوهرت که نخندیده با یکی دیگه بوده گناه شوهرت چیه فکر کن تو یه جمعی که تو هستی یه مرد با یه زن ...

خوب حساسیت نشون دادم تا بفهمه از این جور جمع خوشم نمی یاد