2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 61 پست
اخه چجوری بگیرم دخترم شورت اموزشی میپوشوندم کافی بود یه لحظه خسته بشم ادرارش از زیر شورت میرفت به فر ...

دیگه آخرهاشه 

شما که سه سال تحمل کردی 

نهایت یه سال دیگه ، پسرت هم یاد میگیره بره دستشویی و راحت میشی در کل

طبق گفته مشاور ها از دو تا چهار سال زمان مناسبه

اره دخترمم یکسالی طول کشید نزدیک ۴.۵ سالش بود اونم بزور روزی چندبار از دستش درمیرفت میدیدم جیش کرده تو شلوار ولله ادم بزرگم بعضا نمیتونه خودشو نگه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دخترمم یکسالی طول کشید نزدیک ۴.۵ سالش بود اونم بزور روزی چندبار از دستش درمیرفت میدیدم جیش کرده ...

فقط باید خودت. و آروم کنی تا بتونی همسر بچه هاتو مدیریت کنی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ولی چقدر بد که برادر شوهرت به خودش اجازه میده با شما بد حرف بزنه و توهین کنه!

شوهرم اجازه میده دیگه میتونست بچه رو بیاره تو اتاق قایم کنه الکی بگه هیچی نشده خورده زمین اوردتش خونه مدفوع بچه رو نشونش میده که مالیده به دیوار انگار اون مهندس عن شناسیه

نمی‌دونم چی بگم 

فقط از حرفات متوجه شدم یکم خسته ای از روزمرگی هات

از اینکه همیشه میخواد بچتو بشوری دعوا کنی 

به همسرت بگی بخاطر اینکه من روی این بو حساسم نکن 

غذا درست کنی 

ظرف بشوری 

خونه تمیز کنی 

بچه رو بشوری 

اینو بدون همه ی ما خانوما چه مادر باشیم چه نباشیم 

همه مون روزی حالمون خوبه و از غذا پختن ، از با همسر غذا خوردن از شستن ظرف ها با یادآوری طعم خوشمزش  ، از شستن بچه و دیواری که کثیف کرده و نمیدونی به این لجبازیش بخندی یا عصبانی باشی و تو ذهنت دنبال راه چاره ای از همه ی اینا حالمون خوب میشه 

روزی هم هست مث امروز تو امروز من

که خسته شدیم و نیاز داشتیم کسی بهمون بگه چشم بوی نامطبوعی که باعث اذیت تو میشه رو ایجاد نمیکنم تو حموم و خونه 

نگران نباش خودم میرم می‌شورم اینبار بچه رو 

پشتت در بیاد و بگه این پسره لجباز با این حال که مامانش خیلی تلاش کرده از پوشک بگیرتش بازم دیوار رو کثیف کرد 

الهی بمیرم الان باز خسته میشه تا بخواد اینو تمیز کنه 

و....

اینو بدون هیچ آدمی کامل نیست 

شما سنت کم نیست هم تجربه های زیادی داری و هم مطمئنا دوست داری تو این سن از زندگیت بیشتر لذت ببری بدون دخالت خانواده شوهر 

ولی سعی کن با سیاست رفتار کنی 

با احترام ولی یطوری محکم جواب بده که هم همسرت کیف کنه و از تو دفاع کنه کم کم و هم کس دیگه نباشه بخواد دخالت کنه و بترسه از دخالت کردن 

اینطور مواقع باید بشینیم مشکلاتمون رو اول با همسرمون حل کنیم و بعد نذاریم کسی درمورد زندگیمون نظر بده 

و یا با احترام از خودمون و چارچوب قوانین خونمون دفاع کنیم 

امیدوارم بخونید🤗

به اطرافیان اهمیتی نده دختر من لاغره همه میگن ضعیفه میگم آره خودم رژیمی غذا میدم خوش هیکل بمونه واسع ...

ولله کارخوبی میکنین جاری بزرگم همون زن برادرشوهرم وقتی بچه کوچیک داشت میدیدی پتو بچه بوی جیش میداد لباس بچه بوی جیش میداد الکی میگفت اره من تند تند جیش میگیرم بااینا باید با کلک و دروغکی رفتار کرد اومده بمن میگه فلان فلان بشه اونیکی تورو به خونه ما فرستاد شوهرمم وایساده نگاه میکنه گفتم نه بهشون محل میدم ازدفعه بعدم جوابشونو میدم اینقدر نگفتم که اینحوری اجازه دخالت دارن به پوشک بچه هم رسیدگی میکنه مرد گنده

دیگه آخرهاشه شما که سه سال تحمل کردی نهایت یه سال دیگه ، پسرت هم یاد میگیره بره دستشویی و راحت میشی ...

اخه چجوری از پوشک بگیرم من امتحان کردم چه پوشک خشک چه خیس چه ادرار چه مدفوع عادت کرده دستش زیر پوشکشه فکرکنم گرمه پوشک اذیتش میکنم بمیرم براش بخدا دلم اتیش میگیره ولی چیکارکنم اخه

ولله کارخوبی میکنین جاری بزرگم همون زن برادرشوهرم وقتی بچه کوچیک داشت میدیدی پتو بچه بوی جیش میداد ل ...

ولی باید تعادل و برقرار کنی الان خسته ای ولی به شوهرت سرکوفت نزن 

موبر برای رفع سودا خوبه بذار استفاده کنه خودتم استفاده کن ضد سرطانه چیزی نیست که اعصاب تو خرد کنی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نمی‌دونم چی بگم فقط از حرفات متوجه شدم یکم خسته ای از روزمرگی هاتاز اینکه همیشه میخواد بچتو بشوری دع ...

و اینکه سعی کن برای رفتار با بچه دوره های آموزشی رو تهیه کنی یا با مشاور مشورت کنی

چون کم کم این رفتارها بزرگتر بشن بیشتر باعث اذیتتون میشن و خدایی نکرده سرکش میشن و دیگه به حرفاتون توجه نمیکنن 

من یه روشی دیدم برا فامیلمون جواب داد 

اینکه تند تند بچش رو می‌برد دستشویی 

اونجا برچسپ گذاشته بود و هر وقت میرفتن یه برچسپ میزدن دیوار 

دیگه کم کم بچه با ذوق می‌ره دستشویی و بعد براش عادت میشه

نه ولله از هیچ جا گفتم موبر نزار کلا اخلاقش اونجوریه هرچی بگم با خنده حرص درار برعکسشو میکنه

اگر بهونه گیرم شده باشی حق داری خیلی سخته زنو‌شوهر نفهمن که محرم زندگی هم هستن و هرچیزیو نباید هرجایی بگن

فقط باید خودت. و آروم کنی تا بتونی همسر بچه هاتو مدیریت کنی

ولله مگه میشه اروم بود از دست اینا یه جاری دارم هم فامیلشونه هم کارمیکنه و خیلی پولداره وقتی این اتفاقی که میگم افتاو اونموقع اینقدر پول نداشت هرچی میشد مادرشوهرم شوهراونو صدامیزد بیا اسانسور خرابه بیابریم باغ کمک پدرت کن بیا پکیج خرابه اخرش جاریم خسته شد گفت از زندگی من دست بکش شوهرمو خام میکنی بیگاری میکشی باورکن ازون روز مادرشوهرم جرات نداره حرفی بهش بزنه زندگیشم خیلی روبه راه شد خیلی شوهرش به حرفشه الان

ولله مگه میشه اروم بود از دست اینا یه جاری دارم هم فامیلشونه هم کارمیکنه و خیلی پولداره وقتی این اتف ...

باز ببین تو خونه چجوره همسره راضیه حرف اونو گوش بده 

اقتدار همسرتو حفظ کن بشه مطیعت با داد و بیدا برعکسه

نمی‌دونم چی بگم فقط از حرفات متوجه شدم یکم خسته ای از روزمرگی هاتاز اینکه همیشه میخواد بچتو بشوری دع ...

معلومه که خوندم عزیزم فدای دل مهربونتون ببین خیلی گوش شوهرمو پر کردن مستقیمم پرکردن اینکه زنت کارنمیکنه تنبله زیادمیخوابه شلختست اینقدر تو گوشش گفتن که شوهرمو ازمن بیزار کردن جرات نداره تو روشون وایسه من نه بخاد حتی پدر و مادرمم حرفی که تو کتم نمیره بزنن درک نکنن جوابشونو میدم نمیدونم این چرا اینقدر خدا زده شد برادرای دیگش اصلا اینطور نیستن