2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا پسری هست ک خجالتی باشه ولی کسی رو بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست

ی پسری رو می شناختم ببین دقیقا با همینایی که میگی واقعا خجالتیه 

وای یادش افتادم ایششش🫠🫠

آره خلاصه اره وجود داره قدرشم بدون ..

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

بازم برام عجیب بود اخه حالا واس خاطر اینکه خانوادش نمیدونستن میخواسته زود بره بعد گلم به نظرم این خو ...

اهاااا مرسی عشق من😍

دعا کن برام 

هدف دوتامون رل زدن نیس...من دلم نمیخواد ب کسی ک در آینده بیاد تو زندگیم خیانت کنم جایی ک ببینم فراتر از مرز بره ی روزی قید همه چیو میزنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پسری رو می شناختم ببین دقیقا با همینایی که میگی واقعا خجالتیه وای یادش افتادم ایششش🫠🫠آره خلاصه ا ...

واقعااا؟ ینی اینکه حتی نگام نکرد؟

از شدت ناراحتی های آخرش دو بار ماشین نزدیک بود بهم بزنه

هی حرص می‌خورد از دستم🤦‍♀️😂

اهاااا مرسی عشق من😍دعا کن برام هدف دوتامون رل زدن نیس...من دلم نمیخواد ب کسی ک در آینده بیاد تو زند ...

انشاالله عزیزم هر چی به صلاحته برات رقم بخوره امیدوارم شما دوتا فنچ عاشقم بهم برسین🩵😊

اره بنطرم میخادت منم واقعا دیت اول اینجوری بودم اینم اولین دختری اینجوری عادت نداشت و رفتن به خونه خ ...

مرسی عزیزمممم دعا کن برام🥺🥺❤️❤️

فقط کلامی نمیتونه ابراز کنه نمیدونم چرا

میگ خجالت میکشم...

من ولی پررو ترم آخه آنقدر از دیدنش ذوق داشتم نمیدونسم چ چرت و پرتی میگم🤦‍♀️😂

اره دیت اول بودآره مجازی آشنا شدیممن ۲۰ اون ۲۱من قم

عزیزم شما خیلی اشتباهات داشتی

اول اینکه دیت اول بیس دقیقه بیشتر نباید طول بکشه حتی کمتربهتر چون قراره همو‌ازنزدیک ببینین و فقط برای دیدنو پسندبدنه دوساعتونیم چخبره

حرفاتو باید میذاشتی برای قرارهای بعدی ادم عجولی

دوم تودیت اول ک ادم نمیره رستوران ی کافه کافیه باید تودیت اول عالی تراز همیشه بنظر بیای 

اگ میخوای مردارو تو زندگیت فراری ندی تودیت اول باید کم حرف و شنونده باشی دیت اول خیلی مهمه و تواولین نفری باشی ک قرارو خاتمه بده و ببهونه ای بای بدی 

بعد ازدیت اول ک قرار فقط پسندیدنه دیتای دیگ مهم نیست چقد طول میکشه چقد قراره ک پرحرفی کنی

تو دیت اول توهرچقدم ک حرف بزنی ذهن مرد جواب نمیده بحرفات توجه کنه اون تمام حواسش به برانداز کردن و پسندیدن ظاهرو اندام توهست برخوردت نحوه خوردنت نشستنت هرچی ک یه خانومو جدب یه مرد میکنه

خراب کردی و باتوجه به اینکه سنت کمه کم تجربه ای طبیعیه درکت کم باشه

و یادت باشه توهمیشه اولین نفری باشی ک خداحافظی میکنه

مردا مثل زنا نیستن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره دیت اول بودآره مجازی آشنا شدیممن ۲۰ اون ۲۱من قم

بعدشم ارتباطات مجازی روشون زیاد حساب باز نکن بیشتر هوسه یعنی از۹۹ درصد یک درصد ممکنه ختم به ازدواج بشه

۹۹ درصد مردا دنبال هوسن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
فداسرت ولی کادو خریدن وظیفه پسره دونگی تو رابطه هم معنی نداره خرج کردن با پسره حد و مرزم رعایت کنین

اها اون وقت با این طرز میدونستی اختیار زندگی هم با مرده اون میتونه اجازه نده با دوستات بیرون بری یا برای پوشش تو میتونه نظر بده با اینا هم موافقی یا نه فقط هرچی به نفعتونه؟؟؟

عزیزم شما خیلی اشتباهات داشتیاول اینکه دیت اول بیس دقیقه بیشتر نباید طول بکشه حتی کمتربهتر چون قراره ...

ممنون عزیزم از حرفایی ک زدی

آره خیلییییی بی تجربه م

امیدوارم از دستش ندم🥲🥲

کاش قبل رفتن اینجا تاپیک میزدم...💔

واقعااا؟ ینی اینکه حتی نگام نکرد؟از شدت ناراحتی های آخرش دو بار ماشین نزدیک بود بهم بزنههی حرص می‌خو ...

پسره رو ول نکردی دیگه رواعصاب رفتی

مرسی عزیزمممم دعا کن برام🥺🥺❤️❤️فقط کلامی نمیتونه ابراز کنه نمیدونم چرامیگ خجالت میکشم...من ولی پرر ...

چند وقت باهم درمجازی توارتباطین

مرسی عزیزمممم دعا کن برام🥺🥺❤️❤️فقط کلامی نمیتونه ابراز کنه نمیدونم چرامیگ خجالت میکشم...من ولی پرر ...

شاید باورت نشه منم دقیقا مثل اونم اینقدر خجالتیم فقط تو چت میتونم ابراز کنم کلامی نمیتونم حضوری اصلاااا نمیتونم نگاه کنم بنطرم حیفه از دستش بدی واقعا میخادت حالا هرجور خودت میدونی ولیاین چسرای خجالتی مرد و اقان اون پروها لاشین مثلا زود قربون صدقه میرن با ده نفر بودن راحت شده واسشون هولن من بودم از دستش نمیدادممممم اصلا