2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

422 بازدید | 61 پست

این شوهر پخمه دهن بین من منو دیوونه کرده رفته بود از تو کمد برای پاهاش پودر موبر میگشت که خیلی بوی بدی میده منم گفتم که نزن بوش حالمو بهم میزنه اونم رفت موبر گذاشتم تو حموم گفتم تو حموم نزار من میخام برم دوش بگیرم حموم بوی بدی میگیره من حالم بدمیشه بازگوش نکرد منم وقتی اومد سفره شامو چیدم ولی نخوردم گفتم حالت تهوع دارم از دستش عصبانی بودم بوی اشغال میداد موبره رفتم نشستم روی مبل گوشی نگاه میکردم دیدیم پسرم که ۳سالشه رفته جلوی دسشویی دستشو کرده تو مای بیبی دستاش پرمدفوع مالیده به دیوار شوهرم گفت بیا ببر بشور گفتم نمیشورم خسته شدم از بس بهش دعوا کردم زدمش که دست تو مای بیبی نکن نمیفهمه دراون حال برادرشوهر بزرگم در زد گفت پسرت چرا گریه میکنه شوهرم گفت عنشو مالیده به دیوار برادرشوهرمم به من فوش میداد شوهرم میگفت رفته نشسته گوشی رو نگاه میکنه مادرشوهرم اومد گفت اگه نمیتونستی نگه داری نمیزاییدی از پوشک بگیریش پوشک اذیتش میکنه منم گفتم من ۳۰ سالمه نمیخاد هردقیقه بیای اینو بگی منو شوهرمو به جون هم بندازی خسته شدم از دخالت هاتون اونم به من فوش داد و رفت منم به شوهرم گفتم از دفعه بعدی جوابشونو میدم به عن بچه هم رسیدگی میکنن اخه به اونا چه خونه من کثیفه چرا از پوشک نمیگیرم از پوشک نمیگیرم چون نمیتونه حرف بزنه بچه چیکارش کنم نمیفهمه بچست خودمم خستم 

عوض اینکه بچه رو بیاره اینور لبه درو بازکنه یجوری اونارو دست به سر کنه اورده خونه برادر شوهر و مادرشوهرمو ع.ن بچه رو نشونشون میده دیگه ازین زندگی خسته شدم چون ننش میگه از پوشک بگیر شوهرمم تکرار میکنه همش مادرشوهرم تو زندگی ما دخالت میکنه دفعه بعدی میگم لطفا شما نظر ندین دخالت نکنین من ۳۰ سالمه خودم خوب میدونم ع.ن روی دیوارو من قراره تمیزکنم تودسشویی من دست میندازم ک.ون ع.نی بچمو میشورم لباسای ع.نیشو من میشورم ایناهم میان با حرفهای مفتشون اعصاب مارو داغون میکنن همشم تقصیرشوهرمه

به شوهرم گفتم ننت اموختت میکنه میندازه به جون من چون اینا دنبال یکی ان مثل اون یکی جاریم بره سرکار شوهرش تو خونه بیکار بخوره بخوابه چون من اینطوری نیستم میخوان منو از سرشون باز کنن انگار ازمن مال طلب دارن ول کن نیستن اگه جرات داره بره به اون یکی عروساش گیر بده 

۳ ساله و مای بی بی؟!!!!! پسرتون مشکل جسمی یا ذهنی داره که مای بی بی استفاده میکنه

ولله نمیدونم که زمان جنینی سالم بود یکم تنبل تشریف دارن حرفم نمیزنه اصلا هیچ کلمه ای نمیگه دخترمم دیر زبون بازکرد الان تو روی من برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم حال روحیت داغونه بخاطر اینکه تو یه ساختمون هستین و از دخالت ها و بی احترامی های خانواده شوهرت خسته شدی ،،

اما خب موبر بو میده دیگه انقد حساس نباش ، همون موقع بچه رو تمیز کن گلم تا جای بهونه نباشه ،، اما کاش با شوهرت  بری مشاوری چیزی چون خودتو داری اذیت می‌کنی شاید اونم بهتر شد 

💚🌱

ولله نمیدونم که زمان جنینی سالم بود یکم تنبل تشریف دارن حرفم نمیزنه اصلا هیچ کلمه ای نمیگه دخترمم دی ...

عزیزم تو رو خدا بچه رو دعوا نکن تا ۴ سال وقت داری بچه رو از پوشک بگیری نزنش گناه داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به نظرم وقتشه دیگه پوشک استفاده نکنه

طبق گفته مشاور ها از دو تا چهار سال زمان مناسبه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بنظرم دلت از جای دیگه از شوهرت خرد بود خودتو اذیت نکن چیزی که میگی‌واقعیه و‌توهمت نیست باهاش خوب حرف ...

نه ولله از هیچ جا گفتم موبر نزار کلا اخلاقش اونجوریه هرچی بگم با خنده حرص درار برعکسشو میکنه

عزیزم تو رو خدا بچه رو دعوا نکن تا ۴ سال وقت داری بچه رو از پوشک بگیری نزنش گناه داره

ولله خسته شدم اطرافیانم درک ندارن فشار میارن اینم از لجبازی بدتر میکنه سرتق شده دعواهم میکنم میخنده

به نظرم وقتشه دیگه پوشک استفاده نکنه

اخه چجوری بگیرم دخترم شورت اموزشی میپوشوندم کافی بود یه لحظه خسته بشم ادرارش از زیر شورت میرفت به فرش همیشه خونمون بوی جیش میداد ایندفعه مثلا نمیخام کامل تا جیش بگه از مای بیبی بازش کنم اونم اینا اینجوری میکنن

ولله خسته شدم اطرافیانم درک ندارن فشار میارن اینم از لجبازی بدتر میکنه سرتق شده دعواهم میکنم میخنده

به اطرافیان اهمیتی نده دختر من لاغره همه میگن ضعیفه میگم آره خودم رژیمی غذا میدم خوش هیکل بمونه 

واسع هرچی جواب میدم کار خودمو میکنم