2777
2789
عنوان

این بچه مچه ها چی ان تو اینستا

241 بازدید | 18 پست

سم خالص و مهلک تضمینی 

دختر بچه ۱۳ ساله بلاگر هست ویدئو روزمرگی میزاره 

واییی بچه برو مشقتو  بنویس بتمرگ بازی بکن 

تخریبی که اینا با اعصاب من میکنن کسی نکرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا من اینارو ندارم یهو تو اکسپلور دیدم یه تخم جن داره دکوراسیون اتاق تغییر میده نیگه پارت دو هم می ...

😂😂😂

وايي اره واقعا. رو مخن. اصلا بچه ها بچگي نميكنن. خيلي بده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

فقط اونایی که یدونه کرم و رژ گرفتن دستشون میگن دوس پسرت برات کادو نمیخره؟ خب کات کن 

طرف هنوز سینه هاش درنیومده 

من همسن اینا بودم تو کوچه خاک بازی میکردم گاهی وقتام همونجا خوابم میبرد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببخشید ولی به من و شما چه

طرف دوست داره من حتی بچه هاییم دیدم که از سن ۸ سالگی که اصلا هیچی نمیفهمن میرن تو اینجور چیزا

الان دیگه مده و کاریم نمیشه کرد

بازی هم دیگه از مد افتاد قدیمارو نگاه نکن میشستیم باهم بازی میکردیم

قدیما گذشت😥

تاپیک هات پر از انرژی منفی و غر غر کردن هست تو زندگی واقعی هم اینقدر غر میزنی و به همه چی گیر میدی!! 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اینا هیچی،اونا که دبیرستانین، با همسن خودشون مزدوج شدنو چی میگی😂

تازه پسراشون به زنای همدیگه میگن زن داداش 😶

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کجای کاری_اینا ده تا مرد سینما رو ب لجن میکشن

اگ شما ها اول ازدواج میکردین بعد بلع

اینا اول با ده نفر بله ازدواجم جزو ملاکشون نیست تا سی سالگی هم میمونن خونه باباشون

حقایقو فقط براتون روشن کردم

کجای کاری_اینا ده تا مرد سینما رو ب لجن میکشناگ شما ها اول ازدواج میکردین بعد بلعاینا اول با ده نفر ...

اخه اینا چی ان . فکر کنم سیزده سالم‌نبود . قشنگ میخورد چهارم ابتدایی باشه