2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 61 پست
ولی باید تعادل و برقرار کنی الان خسته ای ولی به شوهرت سرکوفت نزن موبر برای رفع سودا خوبه بذار استفاد ...

موبر بزاره اصلا سرتا پا بزاره کلش هم بزاره بی بو بزاره چندسال تو کمد مونده بود اصلا اون موقع هاهم بوی آشغال میداد بعدشم من قبلا هوشم نمیرسید دقت نمیکردم مادرشوهرم خیلی سعی میکنه جلوی شوهرم منو آدم بده کنه خودشو آدم خوبه میاد میگه من زمان قدیم ۶تا کو.ن بچه میشستم یه مادرشوهرم نگه میداشتم یا میاد میگه جاریت  میخاد بچشو از پوشک بگیره یکسال از پسرمن کوچیکتره توهم از پوشک بگیر اون منظورش از پوشک گرفتن اینه کاملا باز کنم هر لحظه بچه رو ببرم دسشویی بگم جیش کن زود باش یالا بگو جیش دارم از ترس پول مای بیبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که خوندم عزیزم فدای دل مهربونتون ببین خیلی گوش شوهرمو پر کردن مستقیمم پرکردن اینکه زنت کارنمی ...

خوب گلم شما باید باهم دیگه صحبت کنید 

سعی کن همیشه یه مقدار از کاراتو بزاری وقتی همسرت خونست انجام بدی 

بعدم بشین پیشش باهاش صحبت کن بگو ما دوتا براهم میمونیم اگه بهم دیگه احترام بزاریم جلو بقیه از هم دفاع کنیم من که نیستم تو از من دفاع کنی تو که نیستی من ازت دفاع کنم به هم محبت کنیم تا بچه هامون همه ی اینا رو یاد بگیرن 

بچه تو خانواده تربیت میشه با رفتار والدین تربیت میشه 

گاهی تو هر چی بگی بکن نکن گوش نمیگیره ولی وقتی ببینه ما دوتا از هم حرف شنوی داریم اونم از ما یاد میگیره 

همه ی اینارو با زبون آروم و مهربونی باید بگی 

باید رگ خواب همسرت تو دستت باشه 

مثلاً بدونی چه موقعی دوست داره باهاش حرف بزنی 

موقع حرف زدن چایی دوست داره یا میوه 

و...

آدم باید برا زندگیش تلاش کنه تا بتونه از زندگیش لذت ببره 

مطمئناً جاری هاتون تونستن شوهراشونو بشناسن

تو هم کم کم میتونی نگران نباش

اگر بهونه گیرم شده باشی حق داری خیلی سخته زنو‌شوهر نفهمن که محرم زندگی هم هستن و هرچیزیو نباید هرجای ...

افرین بخدا خودمو پاره کردم این همه سال ولی نمیفهمه منم بچه رو بهانه کردم گفتم اونیکه میفهمه رو اگه نصیحت کنی درک میکنه یادمیگیره اونیکه نمیفهمه رو هرکاریشم بکنی نفهمه 

اسی دوست منم مثل تو پسرشودیر ازمای بیبی گرفت،همه میگفتن انگار بچش عقب مونده است بخدا صحیح وسالم بودش بجه،مادرخیلی نقش مهمی تو زندگی بچه داره نمیتونی یاد بدی ازکسی کمک بگیر ولی جوری بزرگش نکن که بره تجمع بگن تا۵سالگی مای بیبی میبستی،بچه شخصیتش زیرسوال میره،هرچقدر گیج وخنگ هم باشه یادمیگیره،بنظرم حرف هم نزنه میتونی بهش با بازی آموزش بدی   ولی نگو تنبل تشریف داره،حرف نمیزنه ،کوتاهی ازتوعه، من همش به دوستم میگفتم همه دارن قضاوتت میکنن یاد بده،۵سالگی یاد داد

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
موبر بزاره اصلا سرتا پا بزاره کلش هم بزاره بی بو بزاره چندسال تو کمد مونده بود اصلا اون موقع هاهم بو ...

خب نگاه کن درسته جاریت کار میکنه فخر نیست ولی اطلاعات داشتن فخره اطلاعاتتو ببر بالا اگا مادر شوهر من اینجوری بگه میگم وای خدااا چرا فلانی میخواد انقدر زود بگیره بزرگسالی بپه آسیب میبینه من هیچ وقت این کار و نمیکنم 

واقعا هم زود پوشک گرفتن ضربه میزنه دوما هر بچه ای فرق داره دخترعمو من دخترش ۲۰ روز بزرگتره از دخترم اصلا مقایسه نمی کنم یکی هم بکنه با بی‌تفاوت یا با احترام و شوخی جواب میدم میره .

هر کار میکنی با پنبه سر ببر 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

باز ببین تو خونه چجوره همسره راضیه حرف اونو گوش بده اقتدار همسرتو حفظ کن بشه مطیعت با داد و بیدا برع ...

ولله سعی میکنم خونه رو مرتب کنم به شکمش برسم تمکین کنم ولله که هیچی تو این زندگی ازش نخواستم جاریمم که اینقدر حسوده حرف از دهنش درنمیاد راجب خودش چندروز قبل ولی مستقیم با شوهرش بلندبلند بعدسالهادعواکرد که چرا برادرتو همون برادرشوهرم که اومده بود خونه ما سوار ماشینت کردی بردی رسوندی دیروقت شده میگفتی پیاده برو مگه تو زن و بچه نداری اون چه خوبی ای به ماکرده که توبهش خوبی کنی وازین حرفا سیاست اینا به خرج نمیده مستقیم رگباری

موبر بزاره اصلا سرتا پا بزاره کلش هم بزاره بی بو بزاره چندسال تو کمد مونده بود اصلا اون موقع هاهم بو ...

نه بابا چه ترس پول مای بی‌بی، خودت راحت میشی،خیلی بده ،هم باعث عفونت میشه،هم ضررداره،هیج فایده ای نداره هیجی،خودتو اذیت کن ولی یاد بده،فرشتومیدی قالیشویی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
مامان و بابا هم نمیگه ؟ یا با اشاره منظورشو بیان نمیکنه؟

مامان بابا نمیشناسه اصلا وقتی اب میخاددستمو میگیره میبره پای سینک وقتی غذا میخاد میبره پای گاز یا یخچال وقتی دلش بیرون میخاد میبره جلوی در یا لباسای بیرونشو میاره 

مامان بابا نمیشناسه اصلا وقتی اب میخاددستمو میگیره میبره پای سینک وقتی غذا میخاد میبره پای گاز یا یخ ...

حتما ببر اول فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان. معاینه می‌کنه بعد ارجاع میده به گفتار درمانی. الان سه سالشه ببر حتما که زودتر جواب بگیری. پسر دایی من چهار سالگی بردن گفتن دیر آوردین طول می‌کشه گفتار درمانی‌ . 

خوب گلم شما باید باهم دیگه صحبت کنید سعی کن همیشه یه مقدار از کاراتو بزاری وقتی همسرت خونست انجام بد ...

اینارو میگم فقط چون دیگه اعصاب برام نمیمونه با زبون تند و تیز میدونی شوهرم اصلا زبون نداره وقتی دعوامیکنیم من فقط میگم اون فقط سکوت حتی بلدنیست در برابر من از خودش دفاع کنه البته که خوب من حرف حق میزنم چون من با مامان خودمم شوخی ندارم یه حرفو دوبار بگه میگم مامان من اینارو میدونم ولله منم دنبال راه چاره ام من بیشتر از همه عذاب میکشم