2777
2789
عنوان

چطور میتونم مادرمو خوشحال کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست
جدی میگیمنم پدرم سیروز کبدی بود هفت ماه طول کشید از فهمیدنش و بیمارستانی شدنش

آره برا منم شش ماه طول کشید کبدش از کار افتاد جلو چشمام رفت الان هروقت میخواد یادم بیفته یهو شوک عصبی میشم جوونا هم بود مامانم هم جوونه مامان تو چی 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

آره برا منم شش ماه طول کشید کبدش از کار افتاد جلو چشمام رفت الان هروقت میخواد یادم بیفته یهو شوک عصب ...

پدرم 54 سالش 

مادرم 50

خدا رحم کنه پدرامونو 😔

خدایا حتی دلم نمیاد اینو بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم 54 سالش مادرم 50خدا رحم کنه پدرامونو 😔خدایا حتی دلم نمیاد اینو بگم

خدا رحمتشون کنه پدرمونو ولی امان از این سرنوشت که اونا یکبار فوت شدن منو شما امثال ما هی می‌میریم و زنده میشیم مخصوصا که جوون  مامان منم ۵۲هست ایکاش حداقل یکم سنشون بیشتر بود وقتی پدر شوهر مادر شوهرم و میبینم ۷۰هستنو باهم یا بقیه رو خیلی خیلی دلم میسوزه ها 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خدا رحمتشون کنه پدرمونو ولی امان از این سرنوشت که اونا یکبار فوت شدن منو شما امثال ما هی می‌میریم و ...

هی بابا برای من اصلا دیگه بود و نبود بقیه فرقی نداره 

همه دنیا جلو چشمم برن مهم نیست باشن و خوش باشنم مهم نیست 

اونی که مهم بود و تمام هستیم بود رفته اونم به چه سختی رفته لحظه لحظه آب شدنشو دیدم کاری نکردم 

هیچکس کاری نکرد 

هی بابا برای من اصلا دیگه بود و نبود بقیه فرقی نداره همه دنیا جلو چشمم برن مهم نیست باشن و خوش باشنم ...

منم همینطور همش شده حسرت برام خدا خودش کمکمون کنه دلمون آروم بگیره هم دل ما هم مادرمون😞

منم همینطور همش شده حسرت برام خدا خودش کمکمون کنه دلمون آروم بگیره هم دل ما هم مادرمون😞

توکل بخدا 

من که دلم میخواد برم روانپزشک آرام بخش بگیرم ، گاهی حالم یهو بد میشه 

احساس خفگی و تپش قلب و تهوع باهم بهم دست میده 

میگم الان میمیرم

توکل بخدا من که دلم میخواد برم روانپزشک آرام بخش بگیرم ، گاهی حالم یهو بد میشه احساس خفگی و تپش قلب ...

منم اینطور بودم اینایی که میگی علائم پانیک هست رفتم دکتر دارو داد یمدت توهم برو حداقل یکم آروم میشی اما سرخود نه ها حتما برو دکتر