2777
2789
عنوان

چطور میتونم مادرمو خوشحال کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باور کن شدیدا حساسه مثلا خالم گفته بیا بریم فروشگاه خرید کنیم، به من داشت میگفت خاله داره بهم ترح ...

مامان منم همینطوره خجالتیه و اجتماعی نیست همش خونس حتی مثل مامانت غذا هم زیاد برا خودش درست نمیکنه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

خیلی سخته از یک طرف درد نبود پدرت از طرفی تنهایی مادر 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مامان منم همینطوره خجالتیه و اجتماعی نیست همش خونس حتی مثل مامانت غذا هم زیاد برا خودش درست نمیکنه

اره مامانم خیلی ضعیف شده هرچی بهش میگم غذا درست کن برای خودت میگه حوصله ندارم برای یه نفر پلوخورشت بپزم

میدونی دلخوشی نداره این عذابم میده

چقدر منوتو همدردیم زندگیم اصلا بی معنا شده فقط میگذرونم 

اره مامانم خیلی ضعیف شده هرچی بهش میگم غذا درست کن برای خودت میگه حوصله ندارم برای یه نفر پلوخورشت ب ...

آره می‌دونم اگ برا خودشون می‌تونستم خوش باشن حداقل یکم خیالمون راحت بود 

خیلی سخته از یک طرف درد نبود پدرت از طرفی تنهایی مادر

دقیقا با اعماق وجودم لمس کردم خیلی سختمه واقعا 

وقتی گریه میکنه پیشم تلاشم اینه من اشک نریزم عادی باشم 

کاش مادرم قوی تر بود من پیشش گریه میکردم اون آرومم میکرد 

آره می‌دونم اگ برا خودشون می‌تونستم خوش باشن حداقل یکم خیالمون راحت بود

اره واقعا دوس داشتم بره مسجد از اونجا با دوستای مسجد برن اردو قم یا مشهد 

خوش باشه خوش بگذرونه 

هرطور شده ادامه بده 

ولی بدجوری زمین خورده بدجوری شکسته شده

دقیقا با اعماق وجودم لمس کردم خیلی سختمه واقعا وقتی گریه میکنه پیشم تلاشم اینه من اشک نریزم عادی باش ...

منم تو خودم ریختم ادای قوی بودن رو در میارم پیشش الکی دلداریش میدم پدر منم چندماه مریض بود استرس مریضی‌اش هم داغونم کرد اونم مثل پدرت کبدش از کارافتاد آخرش جلو خودم قلبش ایستاد دیگ بی حس شدم به همچی باورمیکنی

خیلی من خودمم هیچی خوشحالم نمیکنه نمیدونم چی میخوام چکار میکنم فقط داره میگذره همین

می‌دونم همه چی دیگ برات پوچ شده ولی چاره ای هم نداریم جز سوختن ساختن 

منم تو خودم ریختم ادای قوی بودن رو در میارم پیشش الکی دلداریش میدم پدر منم چندماه مریض بود استرس مری ...

جدی میگی

منم پدرم سیروز کبدی بود هفت ماه طول کشید از فهمیدنش و بیمارستانی شدنش