2777
2789
عزیزم میشه این جمله رو یه بار بهتر توضیح بدی در مورد جاری خواهرم: اون فقط چون جلو رو خیلی باشی است ر ...

خیبلی باسیاست رفتار می‌کنه بخاطر اون فکر میکنن اهل جادو ایناست اما اصلا اینطوری نیست خیلی سادست و سرش تو لاک خودشه 

اشتباه تایپ بود

دقیقا یه شکست داشتم و بااینکه ایشون رو میشناسم بازم دودلم خوشبخت‌میشم باهاش؟خودش بهم علاقه داره یان؟

آره برادرشوهرته درسته؟؟ یا یه فامیل درجه یک 

مجرد هم بوده و اذدواجی نداشته 

بله ان شالله آینده خوبی داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برادرشوهرته درسته؟؟ یا یه فامیل درجه یک مجرد هم بوده و اذدواجی نداشته بله ان شالله آینده خوبی دا ...

بله برادرشوهرمه و مجرد

خودش حسی داره یا ن؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم

خونه جدا کی میگیره؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بله برادرشوهرمه و مجردخودش حسی داره یا ن؟ببخشید زیاد سوال میپرسمخونه جدا کی میگیره؟

ارره دوست داره یه دختر هم داری حس میکنم 

خانوادت خیلی مخالفن اصلا راضی نیستن مخصوصا مادرت که از اول وصلت هم دلخوشی نداشته از خانواده همسرت 

ارره دوست داره یه دختر هم داری حس میکنم خانوادت خیلی مخالفن اصلا راضی نیستن مخصوصا مادرت که از اول و ...

لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟

چجور ادمیه؟ هرچی از ویژگی ظاهریش یا اخلاقیش به ذهنت نیرسه بگو. شغلش در چه حیطه ای هست؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نهانگار به انتخاب و پیشنهاد بقیه مخصوصا خانوادت به این رشته رفتی اما الان شدیداً علاقه مند شدی

نه قربونت من از دبیرستان ریاضیم عالی بود و دوسش داشتم خیلی قشنگه اخههههههه این ریاضی لنتیی 

ارره دوست داره یه دختر هم داری حس میکنم خانوادت خیلی مخالفن اصلا راضی نیستن مخصوصا مادرت که از اول و ...

یه پسر دارم

اره خیلی مخالفن والاه ازهمون اول حتی برای همسر اولمم دوس نداشتن!

بااین موضوع کنارمیان؟قبولش میکنن؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

آره برادرشوهرته درسته؟؟ یا یه فامیل درجه یک مجرد هم بوده و اذدواجی نداشته بله ان شالله آینده خوبی دا ...

عشقم منم میگی‍ ؟ شغلم میمونم همنیجا؟موفق میشم؟

امسال ازدواج دارم؟ خوشبخت میشم؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود