2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسس میکنم خانوادتن بهم نمی‌خورین و بیشتر تو پیگیری سنتونم کمه

عزیزم اگر حس ششمت قویه واسه منم میگی ممنونم . اون شخصی  که تو ذهنمه من و دوست داره یا به عشق قبلیش بعد چند سال فکر می‌کنه؟ آیا فراموشش کرده یا نه هنوزتو فکرشه؟

خیلی ممنونممن الان تابستانی دهم و یازدهم دارم جمع میکنم که دوازدهم بچسبم به همین پایه درسته این کار ...

سلام عزیزم دیروز یادم‌رفت بگم بهت، یه کانال توی تلگرام هست همه آزمون هارو منظم گذاشته. فالوش کن به دردت میخوره. اینه آیدیش: ranginkaman96

سلام عزیزم دیروز یادم‌رفت بگم بهت، یه کانال توی تلگرام هست همه آزمون هارو منظم گذاشته. فالوش کن به د ...

مرسی عزیزم ♥️ 

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

خیبلی باسیاست رفتار می‌کنه بخاطر اون فکر میکنن اهل جادو ایناست اما اصلا اینطوری نیست خیلی سادست و سر ...

عزیزم یه همکار به نام فرزانه دارم. به نظرت چجوریه؟ نسبت به من حسوده؟

آیا پشت پرده با کارفرمای ما خوبه یا نه معمولیه؟

در قسمتی که ما کار می کنیم 2 تا خانم کافیه و بودن ایشون انقدرها ضروری نیست.

اما حاضر نیست بره و می ترسم به کار ما صدمه بزنه.

بودنش به کار ما صدمه خواهد زد؟ بودنش موجب میشه جای ما رو بگیره؟؟؟

دنبال این هستم یه کار براش جور کنم بره خوبه اینجوری؟؟؟؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
شمما فوق العاده پر انرژی اما خدا نکنه کسی بهم بریزتت دیگه چندماه طول می‌کشه تا دوباره سرحال بشی اندا ...

بیشترش غلط بود عزیزم حالا دوتا بچه دارم درسته جنسیتشون میتونی بگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
خیبلی باسیاست رفتار می‌کنه بخاطر اون فکر میکنن اهل جادو ایناست اما اصلا اینطوری نیست خیلی سادست و سر ...

سلام عزیزم

خدا خیرت بده اجرت با امام حسین، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. 

رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغه؟ هر دو یعنی هم کاری هم صیغه؟

الان چند روزی هست بین شون جنگ شده. جنگ تقریبا سر چی بوده؟

الان رابطه شون چجوریه؟

عزیزم شمارو هم جواب داده بودم تو صفحات قبلی

خدا خیرت بده، میشه لطفا بگی خیلی مهمه. 

رضا و نوشین چه رابطه ای با هم داشتند: رابطه کاری؟ صیغه؟ هر دو یعنی هم کاری هم صیغه؟

الان چند روزی هست بین شون جنگ شده. جنگ تقریبا سر چی بوده؟

الان رابطه شون چجوریه؟