2777
2789
افرین چقدر درست گفتی حست میگه مادرشوهرم پشیمونه از رفتارش؟

ارره اما از اون عفریته هاست که اصلا به روی خودش نمیاره 

شوهرتونم همینه حتی اگه مقصر باشه عذر خواهی بلد نیس

ارره اما از اون عفریته هاست که اصلا به روی خودش نمیاره شوهرتونم همینه حتی اگه مقصر باشه عذر خواهی بل ...

عقدم شنبه انجام میشه یان بازم گره میفته توش

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارره اما از اون عفریته هاست که اصلا به روی خودش نمیاره شوهرتونم همینه حتی اگه مقصر باشه عذر خواهی بل ...

برگشت داره شوهر سابقم؟؟

و اینکه میشه بگی امسال قبول میشم دانشگاه فرهنگیان یا نه؟

خیلی مهمه برام🥹

عزیز این سوالمو میگی ما بهم میرسیم ؟کی ؟؟عاشقم میشه یا شده ؟؟قبلا تو یه تاپیکی پرسیدم جواب ندادید مر ...

بله خیلی دوستتون داره اما یه چیزی شما رو میترسونه ازش انگار بابت یه چیزی خیلی مردد و اذیتی به خانوادش مرتبطه

بله خیلی دوستتون داره اما یه چیزی شما رو میترسونه ازش انگار بابت یه چیزی خیلی مردد و اذیتی به خانواد ...

برگشت داره شوهر سابقم؟؟

و اینکه میشه بگی امسال قبول میشم فرهنگیان یا نه؟

خیلی مهمه برام🥹

بله خیلی دوستتون داره اما یه چیزی شما رو میترسونه ازش انگار بابت یه چیزی خیلی مردد و اذیتی به خانواد ...

اره به گذشتش و خانوادش مربوطه میشه بگی عزیز کی میرسیم بنظرت ؟؟بعد کی اعتراف میکنه ؟ممنونتم عزیزم

نه اینطور نیست اون فقط چون جلو رو خیلی باشی است رفتار میکنه همه فکر میکنن اما در واقع خیلی ساده و بد ...

عزیزم میشه این جمله رو یه بار بهتر توضیح بدی در مورد جاری خواهرم:

اون فقط چون جلو رو خیلی باشی است رفتار میکنه همه فکر میکنن اما در واقع خیلی ساده و بدبخته، 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
برگشت داره شوهر سابقم؟؟و اینکه میشه بگی امسال قبول میشم دانشگاه فرهنگیان یا نه؟خیلی مهمه برام🥹

نه چون فکر می‌کنه قبولش نمیکنی سر چیزای چرت و پرتی زندگیتو بهم زدین

بالاتر گفتم بله

ارره اما خیلی می‌ترسی ایندت خوبه یه شکست داشتی اذدواجت با اینکه با کسی هست که کاملا میشناسیش اما خیل ...

دقیقا یه شکست داشتم و بااینکه ایشون رو میشناسم بازم دودلم خوشبخت‌میشم باهاش؟خودش بهم علاقه داره یان؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن