2777
2789
صد در صد به مشکل میخوری اصلا خود پسر تا ابد کنار تو نمی مونه و میره پیش پدرش چون معمولا پسرها بعد یه ...

با قسمت اولا موافق نیستم چون پسر من ۱۷سال نرفت پدرش رو ببین یکبار به اجبار عمش رفت و دیگه نرفت .همیشه هم گفت پدرم تویی .ولی با قسمت دوم کاملا موافقم .چون خیلی سختی کشیدم که باهم کنار بیان البته مشکلات من درست با سن بلوغ شروع شد ولی دوباره خداروشکر درست شد روابطشون.اینم بگم هیچ وقت پسرم اونو پدرش نمیدونه احترامشون داره بابا صدا می‌کنه ولی اونم اینو از ته دل بچش نمیدونه

صد در صد به مشکل میخوری اصلا خود پسر تا ابد کنار تو نمی مونه و میره پیش پدرش چون معمولا پسرها بعد یه ...

الان ۹ سالشه من شاید دو سال دیگه بخام ازدواج کنم...چون شهر ما زن تنها خیلی اذیته نمیشه زیاد مجرد بمونم...بنظرت مشاوره میتونه کمک کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این به نوع تربیت اون بچه هم بستگی داره نمیتونم قطعی راجب همه بچه ها بگیم

همه بچه ها تو نوجوانی ناسازگار میشن سن غرورشونه مگر اینکه از بچگی به اون بچه حق اظهار نظر نداده باشن 

یا پدر اصلی بچه خیلی نفرت انگیز باشه و خود بچه خجالت بکشه بگه این پدر منه

همه بچه ها تو نوجوانی ناسازگار میشن سن غرورشونه مگر اینکه از بچگی به اون بچه حق اظهار نظر نداده باشن ...

دقیقا قبول دارم حرفاتون رو چون خودم این دوران رو گذروندم با پسرم و همسر دومم

با قسمت اولا موافق نیستم چون پسر من ۱۷سال نرفت پدرش رو ببین یکبار به اجبار عمش رفت و دیگه نرفت .همیش ...

خدا حفظشون کنه خیرشون ببینی 

صد در صد پدر اصلی بچتون خیلی پدر بدی بوده و بچه رو رنجونده ک نرفته

الان ۹ سالشه من شاید دو سال دیگه بخام ازدواج کنم...چون شهر ما زن تنها خیلی اذیته نمیشه زیاد مجرد بمو ...

من میگم زیاد برای ازدواج عجله نکن شما هنوز جدا نشدی با مشاور صد در صد حرف بزن ترجیحا مشاور خانم باشه اقایون نمیتونن تمام جوانب در نظر بگیرن 

الان قصد ازدواج مجدد ندارم ولی تا ابد ک مجرد نمیمونم بلاخره

چرا نمی تونی مجرد بمونی؟؟؟؟؟ 

خاله من طلاق گرفت الان 60 سالشه و مجرده ..داره زندگی میکنه 

اگه میخوای دوباره ازدواج کنی که بچه بدبخت میشه چون ناپدری واقعا مصیبته

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

همه بچه ها تو نوجوانی ناسازگار میشن سن غرورشونه مگر اینکه از بچگی به اون بچه حق اظهار نظر نداده باشن ...

پدر بچه ی من ادم بدی نیست رابطشونم خوبه اما ما بخاطر عدم تفاهم داریم جدا میشیم حضانت و من میگیرم چون بمن وابستس ولی از آینده ک بخام ازدواج کنم میترسم.. چیکار کنم...مشاوره نمیتونه کمک کنه؟

پدر بچه ی من ادم بدی نیست رابطشونم خوبه اما ما بخاطر عدم تفاهم داریم جدا میشیم حضانت و من میگیرم چون ...

پس برای شما سخت میشه و ممکنه فرزندت پدرش انتحاب کنه 

قبل از اقدام به جدایی با بچت مشاور مادر کودک برو ببین نظر مشاور چیه بچت به کدومتون وابستگي بیشتری داره

طفلکی 💔حتما حیلی انتظار کشید و پدر نیومد برای همین ازش متنفره چه پدر بی عاطفه ای

بله عزیزم همیشه تو حرفاش میگه اون مدرسه رفتن منو ندید قد کشیدن منو ندید بزرگ شدم و دانشگاه رفتن منو ندید به این مگه میشه گفت پدر .