2777
2789
وقتی طلاق پیش بیاد یه خانواده از هم میپاشه با مشاوره که اون حس ها و کمبودها جبران نمیشه تا می تونی س ...

خیلی سختمه تو این زندگی...خیلی ساله کلنجار میرم با خودم نمیشه ک نمیشه🤦واقعا برام جهنمه اینجا

میگی قید طلاق و بزنم؟ خیلی سختمه تو این زندگی 🤦 واقعا خیلی سال کلنجار رفتم ولی نشده کنار بیام🤦

اگه میتونی کنار بیای .پدر خوبی هست خرجت رو میده احترامت رو داره خیانت نمیکنه جدا نشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی کنار بیای .پدر خوبی هست خرجت رو میده احترامت رو داره خیانت نمیکنه جدا نشو

اصلااااا تفاهم نداریم انگار من روزم اون شب... دوسش ندارم از اول نداشتم...دست بهم میزنه حالم بهم میخوره...و...... رویای من سالهاست شده طلاق🥲🤦

خیلی سختمه تو این زندگی...خیلی ساله کلنجار میرم با خودم نمیشه ک نمیشه🤦واقعا برام جهنمه اینجا

هممون همینیم 

من الان بشینم از زندگی که کشیدم برات بگم میشینی گریه میکنی 

ولی تا حای ممکن باید دنبال درست کردن باشی

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

هممون همینیم من الان بشینم از زندگی که کشیدم برات بگم میشینی گریه میکنی ولی تا حای ممکن باید دنبال د ...

چیزی نیست ک درست شدنی باشه...اصلاااا تفاهم نداریم...اصلااا دوسش ندارم... دست بهم میزنه بالا میارم ....اخلاقش و دوس ندارم خیلی غر میزنه...و...یا باید جداشم و با خوشحالی زندگی کنم یا کنار بیام و خودمو ندید بگیرم بخاطر بچم...ولی طلاق رویای هر شبه منه چندین ساله بش فکر میکنم