2777
2789
عنوان

داشتم خاطرات گذشتمو با شوهرم مرور میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر اینجورین  

من و شوهرمم کلیییی سختی و مشکل داشتیم از صفر شروع کردیم  هنوزم به چیزایی که میخواییم نرسیدیم 

هیچ پشتوانه ای نداشتیم تازه ازمون انتظار هم دارند 😁

اول و آخر زن و شوهر برای هم می‌مونن

خانواده هم بجای خودش احترامش بجا 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نظرت در مورد اینایی که میگن همه چی باید پسر داشته باشه و اعم از خونه و ماشین و پول و درامد و شغل و سربازی و فول اپشن و بعد اماده کرده بیان بشینن سرسفره و استفاده کنن و این سختیا رو نکشن  چیه؟

یکم تعریف کن ببینم والاماام سختی کشیدیم ولی شوهرم‌ طرف خانوادشه خوبیای من به چشمش نمیاد

فکر کن شوهرت ورشکسته سه تموم وسایلت بریزه تو کوچه دست تنها با یک بچه حتی پول یا تاید نباشه لباساتو بشوری کلی چک برگشتی شوهرت در آستانه زندان رفتن بری باهاش کار کنی تا دوباره سر پا بشه 

انقد خسته میشدم که ژلوفن می‌خوردم بتونم بدن دردم رو ول کنم و سخت کار کنم بدهی هارو بدیم 

نخوردم نپوشیدم رفتن دم در خونه پدرشوهرم گفتن یا بدهی پسرتو بده یا میریم با این چاقو بکشیمش گفته بود برین من همچین پسری ندارم برین هر کار می‌خواین بکنین 

مادرش کل هیکلش طلا بود ولی حتی نگفت پسرم درگیر بشه چی من اون لحظه که شوهرم شرمنده شده بود داشتم خواهش تمنای طلبکارو میکردم که صبر کنین زمان بدین حتی گفتم بیاین وسایل خونمون رو ببرین بفروشین فقط زمان بدین و خیلی اتفاقات دیگ 

الان که همه چی خوب شده دارن هی دور برامون می‌چرخن شوهرم میگه شما مردید واسم 

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

خوشبخت بشید

همینکه همو دارید قدر همو میدونید با هم دارید زندگیو پیش می‌برید یعنی خوشبختی 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

نظرت در مورد اینایی که میگن همه چی باید پسر داشته باشه و اعم از خونه و ماشین و پول و درامد و شغل و س ...

هر کس یک مدله عزیزم سرنوشت خیلی مهمه من روزی که ازدواج کردم شوهرم رو عرش بود دوسال دیگ رو فرش 

کلاهبرداری کردن تو بنگاه ازش نابود شد رسما 

ولی زندگی چیزی نیس که بخاطر پول ولش کنی حداقل برای من که واقعا با جون و دل کار کردیم دوتایی بدهی هارو دادیم هر چند کلی دشمن شاد بودم ولی سعی میکردم با همه قطع رابطه باشم ولی پشتش رو خالی نکنم

فکر کن شوهرت ورشکسته سه تموم وسایلت بریزه تو کوچه دست تنها با یک بچه حتی پول یا تاید نباشه لباساتو ب ...

چه دلی داشته مادرشوهرتون😐

یعنی اگه دوباره باهاشون ارتباط بگیرید بدون هرچی سختی کشیدید همش هیچ 

ازشون دوری کنید کسی که موقع سختی به درد نخورد موقع خوشی هم بره به درک 

چه دلی داشته مادرشوهرتون😐یعنی اگه دوباره باهاشون ارتباط بگیرید بدون هرچی سختی کشیدید همش هیچ ازشون ...

پارسال شوهرم پژو خرید رفتیم خونشون تازه اون زمان دست تنگیمون بود الان که ماشین رو عوض کردیم قطع رابطه کردن درک نمیکنم آخه مادر اینجوری ؟؟؟

یادمه پسرم گفت مامان بزرگ ماشینم خوشگله ؟

ولی مادرشوهر و پدر شوهرم پشتشونو کردن ب ماشین 

شوهرم پوزخند زد الآن نمیره خونشون 

پدرشوهرم میگف چخبرتونه آدم انقد میده خونه میخره انقد میده مبل میخره از کجا میارین 

روز عقد ما،پنجمین باری بود که همو دیدیم😁😁

ما دومین بار

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خداروشکریه تاپیک مثبت دیدم دلمون خوش شدخدایاشکرت عشقتون پایدار

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه نمونه خیلی خوب از ازدواج توی سن خوب!خونه و ماشین و درامد خوب و تحصیلات و اینا رو همه شوهرتون داش ...

چند تا ماشین داشت ماشین سنگین داشت نمایشگاه اتومبیل داشت خودش و درآمدش عالی بود یهو ورق برگشت چجورم برگشت 

جوری که پول یا موتور نداشتیم یک موتور مزایده قسطی خریدیم 😂

هنوز قسطش تموم نشده بود تو پارک که موتور رو پلیس برد😂

چقدر براش گریه کردم 😂😂😂😂

مهم اینه که شما دو تا با همید، بیخیال بقیه، اونا طفیلی‌ هستن

و خوشبحال هر دوتون که همدیگه رو دارین

زمانی که من به مشکل مالی خوردم و شکسته شدم، خانومم بجای همراهی و‌همدلی خیانت کرد، و‌دوباره منو‌ شکست 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای