2777
2789
عنوان

داشتم خاطرات گذشتمو با شوهرم مرور میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 70 پست
من چقدر اینو با پوست و استخون میفهمماز وقتی مادرم از خونه بیرونم کردشدم یه آدم دیگه

حالا ی خلاصه بگم که شاید باورت هم نشه 

بابای من ب طلبکار آدرس داده بود و خودشم آورده بودش دم در خونمون که با شوهرم درگیر بشن 

شوهرمو تهدید می‌کردن که پلیس میاریم برات 

وسط زمستون بخاری رو کندن بردن که اذیتمون کنن 

بابااااااممممم این کارو کرد...

الان بخدا قسم بابام همه چیشو از دست داد مامانم طلاق گرفت رفت رسما آواره شده بابام الان در خونم رو میزنه باز نمیکنم 

البته این یک نمونه از کارای بابامه فقط

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ی خلاصه بگم که شاید باورت هم نشه بابای من ب طلبکار آدرس داده بود و خودشم آورده بودش دم در خونمو ...

بابات عین پدر ومادر منن... 

خدا لعنتشون کنه

البته من از شوهر هم شانس نیاوردم

بابام بخاطر منافع خودش منو به زوووور شوهر داد

شوهرم از بابام آشغال تر

خانواده شوهرم ازشوهرم و بابام بدتر

با یه بچه خواستم برگردم، بابام گفت حق نداری بچه تو بیاری!!! 

هم مادرمو هم پدرمو از ته دلم نفرین کردم

و. گفتم کاسه گدایی دست بگیرین

دوماه بعد پدرم تصادف کرد ومرد

و. مادرم دارو ندارشو از دست داد

هنوزم این زن آدم نشده... 

بابات عین پدر ومادر منن... خدا لعنتشون کنهالبته من از شوهر هم شانس نیاوردمبابام بخاطر منافع خودش منو ...

عزیزم بخدا شاید زمانی بوده که منم از شوهرم کینه به دل گرفتم گاهی پیش میاد الان اوضاع خرابه همه بی اعصاب شدن کلا 

من یه مدت کوتاه، به مدت 7ماه فلج شدمتو اون مدت هم شوهرم بهم پشت کرد هم خانواده م

برای چی چیشدع بود 

اسی منم مث تو بودم با این تفاوت ک خانواده شوهرم و خانواده خودم پشتم بودن

۲۱ سال از ازدواجمون میگذره 

منم اون موقع ۱۹ سالم بود که عقدکردم ۲۵ ساله بودم ک عروسی کردم 

همسرم هرچی کار میکرد پیشرفت نداشتیم  اینقدر شغل عوض کرد ....اونقدر دوری و سختی  کشیدیم

تا اینکه مجبورش  کردم گواهینامه پایه یک بگیره بعداز اون الهی شکر سختیا تموم شد و وارد یه کارخونه ی بزرگ شد با حقوق و مزایای خوب الان ۱۱ ساله ک اونجاس 

خونه ساختیم  با حمایت خانواده هامون 

خواهرشوهرم و مامانم خیلی حمایت کردن 

برادرشوهرم و داداشم 

همه دست ب دست هم دادن تا زندگی ما به همین قشنگی  پیش رفت 

الهی شکر میکنم سختیا همه گذشت

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
برا استارتر مادیات مهم نبوده و نیساگ مهم بود تا الان هزار بار طلاق گرفته بود مث خیلی از زنا

ربطی به خواستن زن نداره . مرد زن رو بخواد اینکارو میکنه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏