2777
2789

نگفته قبلا با دختر داییش در همه حد رابطه داشتن بعد همون دختر داییش با من کلی گرم گرفته بود 

کلی باهام درد دل کرد چون از شوهرش جدا شده 

همش میگف شوهرت مثل داداشمه بعد جاریم لو‌داد البته شک کرده بودم ولی اون کامل لو داد بعد ب شوهرم گفتم هیچی نگفت مطمعن شدم ی چیزی بوده و الآنم زود زود همو میبینن تو مهمونی ها و دور همی ها اصلا بره بیرون هم باهاش رو در رو میشه اینهمه وقت منو خر حساب کرده نگفته 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد از این دختر های اویزیون زندگی بقیه 

خیلی کثیفن

نام کاربریم هم دلبر عراقی اشاره به امام حسین داره نه داعشی 🤕😐 دختر ترک هستم 🧚‍♀️ اصلا مذهبی نیستم اماااااااااااا بشدت عاشق امام حسینم جان من است او💚🫂

انقد بدم میاد از این دختر های اویزیون زندگی بقیه خیلی کثیفن

من خر براش گریه هم کردم نشست پیشم گریه کرد از پسر و شوهرش گفت که جدا شده 

پس چرا منو میبرد تو جمعشون

خوب فامیلن نمیشه کلا قطع ارتباط کرد 

یجورم زنشی زنشو برده تو جمع فامیل 

ببین اگه خدایی نکرده شک دیگ نداری گیر نده چون بیشتر ازت دور میشه 

ترسیده بگه . بعد خب فامیلا رفتامد دارن دیگه نمیشه توی جمع نرین الان به شوهرت گفتی چی میگه؟میگه چرا ن ...

هی میگه به این چرت و پرتا فکر نکن زندگیمونو بسازیم باهام مهربونترم شده ولی ازش خوشم نمیاد 

خب میخواستی چیکار کنی؟حالا که فهمیدی نشون بده

خب لاقل قبلش انقد بازیچه دستشون نمی‌شدم من احمق کلی باهاشون گرم گرفتم که به ریش من بخندن حتی شوخی های مسخره هم میکرد باهام وای فکر نکنی شوهرتم شب بیای سر وقتم آخه پیش من خوابیده بود 

عذر میخوام سوال شد برام که یعنی واقعا هست کسی ک همچین روابطی یا قصدومنظور هایی داشته باشه نسبت ب یکی ...

اره میخواست لو نره