2777
2789
عنوان

داشتم خاطرات گذشتمو با شوهرم مرور میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2329 بازدید | 70 پست
یبار با شوهرم دعوا کردم گفتم بیا بهم ی چک ده میلیاردی بده برم ازت شکایت کنم اومد چک رو بنویسه گفتم چ ...

ینی چک ده میلیاردی میده پس باید یه ۳۰  ۴۰ میلیاردی داشته باشه ! اونوقت چند وقته ازدواج کردید .ک اونم میگی ورشکست کرده . این پولو چجوری و تو چه مدنی بدست آورده !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چکاره بودی دوست داشتی بگو

من آرایشگر بودم ولی خب من کارمو ول کردم دوتایی رفتیم ی جایی کار کردیم که حتی فکرشم برا بقیه ترسناکه کارش فوق العاده سنگین مثل مردا بخدا پا به پاش کار کردم البته دعوا هم میکنیم کلا مثل سگ گربه ایم😂

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

یه نمونه خیلی خوب از ازدواج توی سن خوب!خونه و ماشین و درامد خوب و تحصیلات و اینا رو همه شوهرتون داش ...

۱۸ سن خوبه؟

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

پارسال شوهرم پژو خرید رفتیم خونشون تازه اون زمان دست تنگیمون بود الان که ماشین رو عوض کردیم قطع رابط ...

بهتر حالا که خودشون میخوان اینجوری باهاتون رفتار کنند

شمام مثل خودشون باشید 

اگه دعوتتون کردند برید همینجوری نرید 

بعدم برات مهم نباشه کسی از پیشرفتت خوشحال نمیشه یا میشه 

صددرصد مطمئن باش اطرافیان همیشه حسادت می‌کنند 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

ینی چک ده میلیاردی میده پس باید یه ۳۰ ۴۰ میلیاردی داشته باشه ! اونوقت چند وقته ازدواج کردید .ک اونم ...

اون دار و ندار و خونه و همه چیش کلا پنج میلیارد نیس و میخواست ده میلیارد بده به من 

منم میگفتم بده میرم ازت شکایت کنم اونم میخواست بنویسه که برم شکایت کنم😂میگف من به تو ضرر نزنم تو به من نمی‌زنی 

بله درسی باشه برای زوجهایی که برای هیچ زندگیشون تباه میکنن دست مریزاد زنده باد انشالله به پای هم جوا ...

چاره ای نیست شاید بیشتر از ده بار بابام گفت جدا شو پافشاری منو می‌دیدن و از هر نقطه ضربه میزدن ولی خیلی خوبه دور بری هاتو بشناسی 

اون دار و ندار و خونه و همه چیش کلا پنج میلیارد نیس و میخواست ده میلیارد بده به من منم میگفتم بده می ...

ببخشید .. ولی بخشیدن نداشته ها چیز خاصی نیس ! اگه راس میگه .. خونه رو بزنه بنامت ! ک خب عمرا مردا اینکارو کنن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏