2777
2789

شما تاثیری دیدین از روتین پوستی ؟ 

تو نی نی سایت من میبینم برای یه آبرسان ۵ میلیون پول میدن بعد من احساس بدی میگیرم که آبرسان قیمت مناسب میزنم به شوهرم گفتم اشکالی داره من برای روتین حداقل ۱۰ میلیون هزینه کنم گفت والا نمیدونم ولی خرج لباس کنی بهتره موندم چیکار کنم 

مثلاً من ژل شست و شو میگیرم ۲۰۰ هزار تومن بعد تو نی نی سایت میبینم برای ژل شست و شو یک میلیون و نیم هزینه میکنن 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

ارزش داره چرا نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عقلانیه 

ولی به این معنی نیست که هرچقدر محصول گرون تر باشه نتیجه بهتره 

پیشنهاد میکنم برید پیش متخصص پوست 

خودشون محصولات مناسب با نوع پوستتون رو معرفی میکنن 

خیلی از برندها بازی مدیا هستن

پس بازی نخورید 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

برای من روتین پوستی در کنار تغذیه جواب میده ، همش جوش میزنم خیلی اذیتم 

اما بالاترین تاثیر روتین تو سن بالا هست که میبینی زحمت هات نتیجه داده 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️