2777
2789
عنوان

خانوادم مانع ازدواجم هستند

435 بازدید | 40 پست

تاپیک قبلیم درباره همین بود . میخام ازدواج کنم پسره خیلیم‌ خوبه.خانوادم بی هیچ دلیلی نمیذارن. هیچ دلیل منطقی نیست فقط ازش خوششون نمیاد.خسته شدم من از این ادم نمیتونم عبور کنم.کسی دعا نویسی کسی ک نفسش خیر باشه برام دعا‌کنه مستجاب شه سراغ داره!؟ میخوام ازدواج کنم و برم .بعد این ازدواج برام مهم نیست الان فقط میخوام برم.لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه .دوسال از عمرم رفت…۲۷ سالمه .بهشون میگم اقا من میخام با این فرد زندگی کنم میگن زن ناقص العقله حق انتخاب نداره.چاره برام نذاشتن .

چته مگه ناقص الخلقه میگن؟😐

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج به درد چی میخوره دیوانه ی مگه میخای ازدواج کنی

اره دیوونه ام.طرف مقابلم پدر و مادر نداره از سمت خانواده شوهر راحتم.خودشم خیلیی ماهه و دوستم داره .چاره ندارم تنها راهم ازدواجه .خانواده ای ک میگن دختر زندانی باید باشه و زن ناقص العقله رو چطور تحمل کنم؟؟

ازدواج به درد چی میخوره دیوانه ی مگه میخای ازدواج کنی

متاهلی؟اگه آره پس الکی نسخه پیچ

شرایط همه یکسان نیست

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

هعی خدا کمکت کنه ابجی.

به بابات بگو من انتخابمو کردم و بزرگ شدم دیگع خودم تصمیم میگیرم.و...

نمیدونم با مشاوری چیزی حرف بزن یا با مادرت برو پیش روانشناس.شاید اون قانعش کنه

🙂نمیدونم چون معیارام مثل معیاراشون نیست

معیارات چیه؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چرا نمیذارن یعنی تحقیق کردن نه میگن یا به خاطر جهاز

فقط چون پدر مادرش فوت شدن بهش ن میگن.درحالی ک این ادم فرشته هست انقدر ک خوبه،دوساله باهمیم نذاشته اب تو‌دلم تکون بخوره ولی نمیذارن😕میگن زیر بته عمل اومدع و عقلت نمیرسه

میگن سرتو میبرم اگه بری🙂

کجا بری؟

اگه پیش مشاوره که آنلاین هم هست مشاور.

اگ برای ازدواجه که میتونی از قرآن ایه بیاری.

ک اگه خانواده نزارن حق بچه به گردنشونه.باید دلیل داشته باشن که چرا نمیزارن پسر خوب اومده چی میخوان؟

توام اگ شرایطت اوکیه و میتونی زندگی اداره‌ کنی دیگه چی از این بهتر.

اینو داخل یه کانال دیدم 

امیدوارم به دردت بخوره 

سلام یک ختم بدین پدر ومادرم راضی بشن من باطرف ازدواج کنم آمدن خواستگاری ولی بابا بهانه الکی میاره👇👇👇👇👇👇

❌بسيار مجرب❌

ختم ١٢٠ تا يس

به نيت

بخت گشايي و رضايت خانواده ها به ازدواج 💍💍

هديه به مادر امام عصر

نرجس خاتون

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
معیارات چیه؟

مرده.زن ستیز نیست.بهم بال پرواز میده.خودش سختی کشیده هست قدر زندگی رو میدونه. قدر داشتن ادمی ک میخاد کنارش باشه رو مییدونه. عاشق خانوادشه .دست و دلبازه رفیق باز نیست الکل و سیگارم لب نمیزنه ،چون مامان بابا نداره میگن نه