2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
شمارو کاری ندارم میگم این بچه چطور پدریه که دلش برا بچه‌ش نمیره تنگ نمیشه شما ۲۱ سالته اون ۲۰ سال از ...

همونو میگم اون یه مرد سن بالاست مثل یک جوون احساسات و شور شوق و ترس از آینده و خییلییی چیزای دیگه نداره 

یه زنو شوهر همسن سال هرچقدررر هم مشکل داشته باشن اسم طلاق و دوری از بچه بیاد وسط مرده سریع برمیگرده چون جوونه و ترس از دست دادن داره ولی یه مرد سن بالا تقریبا میانسال این چیزارو نداره خیالش راحته زنش یه جوون احساساتی و جورش میکشه خیلی ناراحت شدم ایشالا مرده تقاص پس بده 

خواهرم از حرفامون ناراحت نشو حقیقت تلخ میگیم که بهتر باهاش روبرو بشی بزار یه مثال ساده برات بگم تا تهش بری 

مامان بابام بیست سال باهم زندگی کردن و آخرش جدا شدن یعنی بابام بخاطر دوست دخترش ترکمون کرد هرکاری هم واسه زنش بکنه یک هزااارررم کارهایی که واسه مامانم کرده نیست تازه تو دوران عقد و اوایل عروسی مامانم خییلییی اذیت میکرد دست بزن و دعوا و اینا باز با همه این اوصاف اون شور شوق جوونی بوده که تونستن باهم بیست سال زندگی کنن 

بابام زنشو سالی یبار یه مسافرت ببره زنش خرکیف میشه به ما پز میده😂درحالیکه بدون استثنا ما آخر هفته شمال بودیم تازه مثلا پیش میومد شب قبلش هم باهم دعوا و بحث کنن ولی فرداش دوباره اوکی میشدن 

عشق و ازدواج اول دوران جوونی یچی دیگس 

تو الان جوونی و پر از امید به آینده ولی اون مرد برعکس توعه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونو میگم اون یه مرد سن بالاست مثل یک جوون احساسات و شور شوق و ترس از آینده و خییلییی چیزای دیگه ند ...

برام دعاکنیذ

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
خواهرم از حرفامون ناراحت نشو حقیقت تلخ میگیم که بهتر باهاش روبرو بشی بزار یه مثال ساده برات بگم تا ت ...

بله حق باشماس😔

دقیقا بهم توجه نمیکرد منم تشنه توجه بودم از سمتش😔بابام خونه داده بادخترم تنهایی زندگی میکنیم ولی خب ...

اون ی فرد خد شیفته کسی ک مقصره ولی داستان رو از جایی تعریف می کنه ک تو دیگ صبرت تموم شده مث همینک رفته فحشاتو گفته داداو گفته ولی نگفته خودش چ غلطی کرده ک تورو ب این مرحله رسونده 

من راطبم همینجوری بود توجه میکرد بعد منک توجه میکردم توجهشو میگرفت و من انقد توجه میکردم نمیدید بعد تا ی ذره بی توجه میشدم باز یکم توجه میکرد و باز من .. و خلاصه منو عقده ی توجهش کرده بود دوست داشتم همیشه توجهشو داشته باشم ولی ی چیز ناممکن بود ب همین خاطر چون ادم حساسی بودم کنارش گذاشتم سخت بود خیلی سخت فراموش کردن چنین ادمی ولی همش ب کارا و رفتارای بدش فک کرد ب بیتوجهی هاش بعدشم ک راحت شدم

اون ی فرد خد شیفته کسی ک مقصره ولی داستان رو از جایی تعریف می کنه ک تو دیگ صبرت تموم شده مث همینک رف ...

شماازدواج کرده بودین باهم؟ 

زندگی باهمچین افرادی واقعاسخته

دقیقا همینطوره خودشومقصرجلوه نمیده

خواستگار جوونه خوب ندارم میشه گفت اصلا ندارم شرایطم حاده وگرنه منم دوستدارم یه مرد جوون داشته باشم د ...

شوهر خودم ۱۵ سال ازم بزرگتره با اینکه خیلی خوبه ولی خب دل زن هم یه مرد شاد و جوون میخواد ولی باز بستگی به شرایط خودت داره نمیدونم ، منم پدر نداشتم و بچه طلاق بودم به این تفاوت سنی راضی شدم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ی چی بهت بگم نه برا جهاز نه برا نفقه نه برا مهریه اقدام نکن بدتر از چشمش میوفتی یکم صبوری کن خدا بزرگه صبر کن چن مدت بزار خودش بیاد دنبالت نه جایی برو نه واسطه بفرس نه چیزی ساکت بمون

اسی در مورد خودت و رفتارای صادقانه حرف زدی حالا بگو ببینم برای بچه ات مادر خوبی هستی؟ بااون آرومی؟اذیتش نمی کنی؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
غلط کرد. چ جوری اداره میمونه .نمیشه کآخه مگ میشه ی مرد یک ماهو نیم نره خونه نمیگم سرش جایی بنده ولی ...

مرده یه بار هم تو نامزده جدا شده طبق تایپیکای قبلی اسی

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اون دیگه برنمیگرده دست و پا زدن توهم بی فایدست وقتی به حرف خانوادشم گوش‌نمیده یعنی نمیخواد دیگه جداشو قال قضیه رو بکن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم اسی ، عقل منطق بقیه کامنتا همه میگن این مرد به درد زندگی نمیخوره ،خودمم میگم،ولی لامصب درد دلتنگی ودوست داشتن هیچکدوم از اینا حالیش نیس ،سعی کن کنار بیای با خودت بگو صبح که میرفته سرکار تصادف کرد مرد چهلشم دادیم تموم شد رفت ،اینو با خودت تکرار کن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

21سالمه دوساله ازدواج کردیم خام بودم بله ذوست بودیم

مگه پلیس ها دوست دختر هم دارن 

اینم از پلیس مملکت  

اینو چجور توی اداره قبول کردن  بیچاره پرونده هایی که زیر دستش میات این بلد نیست مشکل خودشو حل کنه چه برسه به مشکل مردم 

اسی بخدا ابن برات شوهر نمیشه  اولین باره به یکی میگم جدا شو