2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست

با اين كارش طوري  باهات كرده كه در نهايت دچار افسردگي و اضطراب ميشي و ديگه تمايلي بهش نخاهي داشت الانم اگر برگرده اين چرخه بارها و بارها تكرار ميشه ، انقدر كه حتي تمايلتو به لحظه اي حرف زدن باهاش از دست ميدي ، آينده شما براي خيلي از ما زندگي الانمونه 

احساساتتو بذار كنار ، به روانت شديذترين آسيبو وارد ميكنه جلوي همه آبروتو ميبره ازت مدرك جمع ميكنه كه حكم ناشزه بودن برات بگيره تهشم با مظلوم جلوه دادن خودش براي هميشه رهات كنه ، سيب سرخ بودي افتادي دست چلاق چه توقعي داري 

ببخش من اين روزهارو زندگي كردم كارهايي كه شوهرت كرده بارها سرم اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من منو تو ۲۲ سالگیش به دنیا آورده هروقت با هم حرف می‌زنیم جنگ داریم حالا تو فک کن شوهرت ۲۵ سال ...

خواستگار جوونه خوب ندارم میشه گفت اصلا ندارم 

شرایطم حاده وگرنه منم دوستدارم یه مرد جوون داشته باشم دل به دلم بده

زنـدگی را بایـد صـبـورانه زیـست🍃ـ🌾

فکر میکنم مشکل از خودت باشه..... مشکل وابستگی یا پرخاشگری داری و ترس شدید ازدست دادن.... نمیدونم کجایی هستی، اما برای درمان روانی و وابستگی های خودت اقدام کن تا دیدگاهت در مورد رابطه و ازدواج و بچه و زندگی درست بشه. خوشبخت باش

عزیزم اگر تو رو میخواست و نسبت بهت تعهد و غیرت داشت هرگز این مدت از خونه دور نمی موند. علاقه ای نیست. تعهدی نیست. نمیتونی به زور خودتو تحمیل کنی بهش. مطمئن باش بیاد هم موندنی نیست با کوچکترین مسئله بی اهمیتی برای همیشه می‌ره. رفتار تو اگرچه خوب نبوده ولی برای تموم کردن یه زندگی که توش بچه هم هست، کافی نبود. خودش میخواست تموم شه. ببخشید ولی از من بی شعورتر نبودی من سر یه مسئله ای بارها همسرمو کتک زدم و فحش های بدی دادم ابروشو همه جا بردم... قهر میکرد میرفت. ولی دم خونه توی ماشین می خوابید. وقتی پرسیدم چرا اونجا می موندی در صورتیکه خونه مادر و خواهرانش نزدیک بود می‌گفت میخواستم حواسم بهت باشه یه وقت شب طوری نشه. نمیتونم زیاد دور بشم... همین دور و برا قهر میکنم. مردی که اهل خونواده است نمی‌ذاره بره...

تنهایی خیلی سخته

بهتره اینه ک منت ی اشغالو بکشی

اگ میخواست میومد ن اینک بره

لابد بدون اینک خرجی هم بده رفته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه تو بسپر به مامانت برو سرکار و ازش طلاق بگیر دخترت که یکم بزرگتر شد با یع آدم عاقل و موجه ازدواج ...

بچم هنوز کوچیکه

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه