2777
2789
عنوان

زن پسر خالم ب خواهر 16 سالم برگشته گفت هممون منتظریم تو شوهر کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بزن دهنش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میگفتی ما طرفدار کودک همسری نیستیم

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

مامان من بود زودتر از همه میرید به زن پسرخالمتو برین به زن پسرخالت که معلوم نیست از پشت کدوم کوه اوم ...

خیلی عصبی شدی این چند وقت تو سایت😀 توروخدا برو استراحت کن

تو تاپیک اون مادره هم زیاد حرص خوردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پسر خالم وقتی اینو گرفت هنوز سربازی نرفته بودخودش همون تو سن خواهرم ۱۶ یا ۱۷ سالگی عقد کرد پسر خالمم ...

میگفت هروقت موقعش شد حتماااااااا خبرتون میکنیم برا عروسی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

واقعا زن پسر خالت یه احمق خالصه بگو سرتو بکن تو ماتحت خودت 🥴🥴

اسم کاربریت و عکس پروفایلت واقعا برازنده هم هستن...چقد خدا بعضیا رو زیبا خلق کرده😓...اسمش کیه؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

خیلی عصبی شدی این چند وقت تو سایت😀 توروخدا برو استراحت کنتو تاپیک اون مادره هم زیاد حرص خوردی

🤣🤣🤣🤣🤣 ای وای سلام دقت کردی به من؟ اخه میام اینجا روانم اروم شه بدتر میشه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

🤣🤣🤣🤣🤣 ای وای سلام دقت کردی به من؟ اخه میام اینجا روانم اروم شه بدتر میشه

سلام عزیزم

آره همین الان چند تا کامنتتو دیدم حس کردم خیلی داری اذیت میشی

من خودم بعد چند روز اومدم، چند روزی که نبودم حالم خیلی بهتر بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهرم قدش بلند هیکلم هست، نسبت ب هم سن و سالای خودش خیلی بزرگ میخوره بگیم کودک همسری خیلی خنده دار ...

مگه همه چی ظاهره

زیر۱۸ از لحاظ قانونی هم بچه حساب میشه

بماند که از لحاظ زندگی کردن مگه چقدر می‌تونه تجربه زندگی داشته باشه 

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐