2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست

باید بگم که حیف شدی اون سر زندگی نداره قبلا هم داشت مدرک جمع میکرد الان بچه ات کوچیکه اگه جداشی چیزی متوجه نمیشه اگه برگردی هم اذیتت میکنه شوهرمنم همینجور بود برگشتم پشیمونم

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونو میگم اون یه مرد سن بالاست مثل یک جوون احساسات و شور شوق و ترس از آینده و خییلییی چیزای دیگه ند ...

بآور کن به سن نیست شوهرم من ۴سال ازم بزرگتره دم به دقیقه میگه برو از خونه بیرون.یا به دخترم میگه میخوام مامانتو طلاق بدم

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

21سالمه دوساله ازدواج کردیم خام بودم بله ذوست بودیم

بچه چی بود این وسط اخه

اون موقع خانوادت چرا رضایت دادن؟

معلومه خودت به این ازدواج تن دادی و بقیه رو به اجبار راضی کردی 

20 سال هم اختلاف سنی میشه؟

اون چه زرنگ بوده لعنتی اشغال

اون میخواد کاری کنه تا اینقدر سرد بشی و دل بکنی که خودت درخواست طلاق بدی و مهریه رو ببخشی... اما دلتو بکند از این ادم... کدوم عاشقی رودیدین که بیشتراز 1 هفته عشقشوو بچشو نبینه و دلش پر نکشه؟  اون قیدتو زده... رفتارات غلط بوده. منو شوهرم 9 ساله باهمیم یکبارم همو نزدیم احترام همو داشتیم همیشه. بکش بیرون از این زندگی برو باشگاه شاد زندگی کن 

خیلیا جای توبودن پدر پولدار نداشتن برنگشتن. تو که داریشون... پس ولش کن 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

طفلی اون بچه معصوم بی گناه که قربانیه یه زندگی بی سرو ته و یه رابطه به زور به هم وصل شده شد،آخه این زندگی کجاش درست بود که یه بچه رو هم واردش کردید از اون تفاوت سنی تا رفتاراتون و...همش اشتباه، اون بچه الان به کانون گرم خانواده و محبت پدر و مادر شاد و سرزنده نیاز داره....متاسفم واقعا امیدوارم آینده فرزندت قشنگ رقم بخوره و خدا براش جبران کنه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸