2777
2789
عنوان

ولخرج هستین یا با برنامه و اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 83 پست
بشدت ولخرجم خیلی ناراحتم از این رفتارم

😊🌹

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

عضو قرعه خانگی هستم

بشخصه با قرعه خانگی مخالفم

ارزش همه جیز با دلار و طلا محاسبه میشه ارزش پول و قدرت خرید آدم موقع دراومدن قرعه کاهش پیدا میکنه

روزی ک قرعه میندازی طلا ۶ ت 

و روز ک قرعه درمیاد طلا ۱۱ ت

ک اگر خوش شانس باشی ماه اول دربیاد اسمت ک هیچی عالیه ی پول درشت اومده دستت و...

ولی میتونی بجای قرعه بری طلا قسطی برداری هرماه خورد خورد پولشو بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خرج میکنم زندگی برام بی ارزشه می خوام جمع کنم که چی بشه وقتی بچم مریضه وقتی خودم مریضم. این پول ب ...

شرایط حال حاضر واقعاً بغرنجه!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

ن دیگه عزیزمچرا آینده معلوم نیست؟فرداها ک پیر بشیم حداقل باید سر بار بچه ها نباشیم زیر یک سقف خوب با ...

درسته 

ادمم منظمیم برای همه چیزش برنامه دارم

آفرین 

سعی میکنم متوسط باشم ،اگه بخوام خیلی سخت بگیرم و حساب گر باشم برای آینده ، نگاه میکنم ممکنه شاید آی ...

کاملآ درسته 

من اقتصادی هستم، نه به این معنی که خرج نمی کنم بلکه مدیریت می کنم مخارجمو.

درود بر شما 

خیلی ولخرج در حد ایلان ماسک خرج میکنیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
بشخصه با قرعه خانگی مخالفمارزش همه جیز با دلار و طلا محاسبه میشه ارزش پول و قدرت خرید آدم موقع دراوم ...

احسنت.‌اما متاسفانه باز هم شاید بهتر از ولخرجی باشه!

اره دیگه خرج درمان خورد خوراک و غیر با همسرم ۲ تومن برای همون جیزایی که نوشتم هست

اهان اوکی 

خیلی ولخرج در حد ایلان ماسک خرج میکنیم

😊🌹