2777
2789
عنوان

شوهرم دوماهه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 5244 بازدید | 192 پست
مردی که غیرت داشته باشه زن و بچه رو تنها نمیزارهاز این بی وجود جدا شو

هنوزم دوستش دارم😔ولی اون حتی یه بارم سراغ من ودخترمونونکرفته

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
بله حق باشماس حوصلش نمیکشهاون اگه منو میخواست حتی شده به خاطربچه اقدامی میکرد

چطور مردیه که حتی دلش برای بچه‌ش تنگ نشده اونم بچه کوچیک خدایا یک‌ماه و نیم ندیده بچه‌شو وای خدایااا گربه هم بچه‌شو رها نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم پیشنهادم درسته یا نه 

از بچه به عنوان اهرم فشار استفاده کن اونکه بچه نگهدار نیست آخرش بهت میده بزارش خونه مادرشوهر یا خواهرشوهر بگو نمیخوامش خودش عین موشک سروکله اش پیدا میشه دو سه روز تحمل کن اومد بهت گفت بچرو ببر بگو یچی میزنی بنامم 

چطور مردیه که حتی دلش برای بچه‌ش تنگ نشده اونم بچه کوچیک خدایا یک‌ماه و نیم ندیده بچه‌شو وای خدایااا ...

خودش گفته بود به خواهرش نمیرم تا زنم با جیغ وشکستن صدمه ای به بچم نزنه

نمیدونم پیشنهادم درسته یا نه از بچه به عنوان اهرم فشار استفاده کن اونکه بچه نگهدار نیست آخرش بهت مید ...

نه من بدون بچم نمیتونم

خودش گفته بود به خواهرش نمیرم تا زنم با جیغ وشکستن صدمه ای به بچم نزنه

نه بابا اینا بهونس

مگه شما دیوونه ای همینجوری الکی جیغ بزنی حالا تو دعوا بوده جیغ زدی بارها منتشو میگی کشیدی باز چرا نیومده بچه‌شو ببینه

خودم خواستم😔

عشقم دورت بگردم الهی از این ادم شوهر درنمیاد بیخیالش شو خداروسکر کن بابات بهت ی خونه داده زندگی کنی خرجیم نده مهم نی میتونی بری سرکار این دفعه اشتباه نکن با ی ادم سنای خودت ازدواج کن الان جوونی ماشالا خودتو حیف نکن 

میتونم بفهمم چطور اون با بیتوجهیشا تورو عقده ای و وابسته کرده 

من ت ی رابطم طرف ده یال بزرگتر بود ولی تجربش زیاد بود متاهل بوده قبلا ولی خب انقد منو عقده ای و تشنه توجهش کرد ک ب خدم اومدم دیدم ی طرفه دارم سرویس میدم اون چیکار کرده برام با اینک سخت بود کنارش گذاشتم خدتو دوست داشته باش نترس همین الان دادخواست طلاق بده

نه بابا اینا بهونسمگه شما دیوونه ای همینجوری الکی جیغ بزنی حالا تو دعوا بوده جیغ زدی بارها منتشو میگ ...

میگه بهش زیاد فرصت داده بودم

خودش محدودم میکرد میگفت خانوادت دخالت میکنن حق نداری باهاشون درارتباط باشی 

نه من بدون بچم نمیتونم

یبار امتحان کن خودشون با التماس میان بهت بدن 

میدونم پیشنهادم سخته ولی برای به مسؤلیت دراوردن پدرش یکم پا رو دلت بزار بچه اونم هست اونم باید احساس مسؤلیت کنه گیریم طلاقم گرفتی بچت با پدر بی مسئولیت میخاد چکار کنه تو بچش بزرگ کنی اون بره پی خوشگذرونی و عیاشی؟؟ 

بزار حداقل یکم مسؤلیت رو دوشش باشه 

میگه بهش زیاد فرصت داده بودمخودش محدودم میکرد میگفت خانوادت دخالت میکنن حق نداری باهاشون درارتباط با ...

شمارو کاری ندارم میگم این بچه چطور پدریه که دلش برا بچه‌ش نمیره تنگ نمیشه شما ۲۱ سالته اون ۲۰ سال از شما بزرگتره ۴۱ سالش میشه یه مرد دیگه جاافتاده میشه هیچ احساسی نداره یعنی چه بگم بنظرم کم تلاش کن سبک میشی 

عشقم دورت بگردم الهی از این ادم شوهر درنمیاد بیخیالش شو خداروسکر کن بابات بهت ی خونه داده زندگی کنی ...

دقیقا بهم توجه نمیکرد منم تشنه توجه بودم از سمتش😔بابام خونه داده بادخترم تنهایی زندگی میکنیم ولی خب سخته روزا به زور میگذره، 

شمارو کاری ندارم میگم این بچه چطور پدریه که دلش برا بچه‌ش نمیره تنگ نمیشه شما ۲۱ سالته اون ۲۰ سال از ...

بنظرت درست شدنی نیس؟