2777
2789
من خیلی کوتاه اومدم یک ماه پیش این حرفارو زد یک ماه رابطه سرده و خیلی تلاش میکنه ولی من اصلا میلی ند ...

مبمونم عزیزم حق دارید،ولی باور کنید خودشون مشکل دارن،

اگه میتونید با یه مشاور حرف بزنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبمونم عزیزم حق دارید،ولی باور کنید خودشون مشکل دارن،اگه میتونید با یه مشاور حرف بزنید

مشاورم حرف زدیم

به اونم گفتم میلی ندارم بهش 

حالم خوب نیست 

اونم مونده چی بگه

فقط بهش گفت رابطه رو خراب کردی

شد

منم من دیگه نمیتونم مثل قبل باشم باهاشمیگه کینه بازی در نیارآخه کینه چیه

آدم هر چیم باشه باید جلو زبان خودشو بگیره وقتی که زن هیچ حرف بد و فوش از دهنش در نمیاد مرد هم نباید حرف بد به زنش بزنه 

آدم هر چیم باشه باید جلو زبان خودشو بگیره وقتی که زن هیچ حرف بد و فوش از دهنش در نمیاد مرد هم نباید ...

من اصلا فش ندادم

حتی بهش گفتن آروم باش

من مشاوره هم رفتم

ولی میلی تو خوام باید باشه نیست

صد برابر بهتر شده 

ولی ترس تو وجوده 

ولی نگرانی هست 

ولی دل ادمه 

شد

من همون موقع بهش میگم مواظب حرف زدنت باش و دیگه چیزی نمیگم 

بعد دعوا قهر نمیکنم فقط باهاش حرف نمیزنم، بعد که عذرخواهی کرد بهش میگم یاد بگیر من با ادمای کوچه و خیابون فرق دارم، من با همه ی ادمای این دنیا برای تو فرق دارم، من همسرتم، عشقتم، تو منو دوس داری من تو رو دوس دارم، وقتی اینطوری حرف میزنی دنیا رو سرم خراب میشه و یکی دو بار هیچی نمیگم ولی دفه ی بعد از چشمم میوفتی و دیگه نمیبینمت 

بگو دیگه خودت میدونی چطوری رفتار کنی که منو پشت خودت داشته باشی

با مردا باید منطقی حرف زد، قشنگ توی ذهنشون می مونه، با دعوا و بچه بازی و قهر کردن لجبازتر میشن و بدتر میشه

درسته که تربیت نشدن و اینارو کسی دیگه باید یادشون میداد، ولی برای زندگی خودته هرکاری کنی، نشون میدی درمقابل تو باااید اینطوری رفتار کنه 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
تصمیمم همینهزنه هیچ راه حلی نمیده فقط گوش میده برم جواب آزمون بگیرم میده بهم؟آزمون دادیم خودم و نامز ...

عقد کردید یا دوره اشنایی هستید؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من همون موقع بهش میگم مواظب حرف زدنت باش و دیگه چیزی نمیگم بعد دعوا قهر نمیکنم فقط باهاش حرف نمیزنم، ...

خیلی حرف زدم خیلی 

چند ماه کوتاه می‌آورد

باز بحث میشه اینجوریه

شد