2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون همه باشه ولی میگم ماشالا چشم روشن به انتخاب خودت به زن خودت این القاب میدی یعنی نهایت بی غیرتیه!

لوازم خودم رو جمع میکنم و برای همیشه بدورد میگم اون زندگی رو

ولی خب شرایط هرکی فرق میکنه

من شاغلم خانوادم پشتمه

هیچوقت اجازه بی احترامی به کسی نمیدم!

😐😂تو کل دنیا محکوم میشی ک ابروت میره که اگه بچه داری ابرو بچتم میره اون چ گناهی کرده

دیگه زریه که زده باید پای عواقبش وایسه😂😂متاهل نیستم نامزدم فعلا😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

تا حالا خودت جواب گرفتی؟

بله منم فوش داد به خودم و مادرم داد هیچی نگفتم فقط قهر کردم البته ما عقد نکردیم .جواب پیام و زنگشم ندادم خودش بعد دوهفته سراغم گرفت  

اما من دلم سیاه شده

مشکل از خودشون هست نه شما این حرفارم در واقع دارن به خودشون میگن نه شما

من خیلی کوتاه اومدم 

یک ماه پیش این حرفارو زد 

یک ماه رابطه سرده 

و خیلی تلاش میکنه 

ولی من اصلا میلی ندارم بهش

شد

بله منم فوش داد به خودم و مادرم داد هیچی نگفتم فقط قهر کردم البته ما عقد نکردیم .جواب پیام و زنگشم ن ...

منم 

من دیگه نمیتونم مثل قبل باشم باهاش

میگه کینه بازی در نیار

آخه کینه چیه

شد

همون دیگه جنگ میشه ولی خب خیلی بده به ناموس خودت بگی هرزه😔 من اصلا آدمی نیستم زیر حرف برم یکی بگه ۱ ...

خیلی خیلی زشت هستش اصلا نری که این القاب رو به زنش میده اسمش مرد نیست همون نر براش خوبه

سلامتی و خوشبختی دخترم