2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید حالم خوب نیست

158 بازدید | 8 پست

سی و یک روز از آخرین پریودیم میگذره صبح پاشدم چند تا لکه صورتی دیدم اولین بار بود گفتم لابد لانه گزینیه خواستم پاشم تست بزنم یهو دیدم خونریزی دارم گفتم لابد پریودیه دیگه ولی خوب درد شدید نگرفتم الان بعد از یکی دو ساعت میبینم رنگش قهوه ای شده و دیگه خونریزی ندارم لکه غلیظ قهوه ای 

تکلیف چیه؟ خیلی ترسیدم مال سقط ممکنه باشه؟ یا خارج از رحم مامانا ترو خدا کمک کنید حالم خوب نیست 

الان بیبی بزنم؟ 

پریود شدی عزیزم 

سقط اینجوری نیست

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجوریه بعید میدونم برا سقط باشه. برا پریودیه

آخه تا حالا اینطوری نشده بود هر دفعه از درد حداقل باید یه مسکن میزدم و مفنامیک میخوردم این دفعه داد آنچنانی نداذم و خونریزیشم عجیب غریبه نمیدونم چیکار کنم یه بیبی زدم منفی بود اصلا انقدر هول بودم فکر کنم درست استفاده نکردم 

برام دعا کنید💔