2777
2789
عنوان

توصیه هاتون به یک تازه عروس🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 85 پست
اگه طرف مقابلت زورگو باشه و اهل حرف و گفتگو نباشه چی ؟

نازنین من دوستی داشتم که همسرشون شکاک بود و بی حوصله

یعنی زیاد گیر میدادن و حوصله توضیح شنیدنم نداشتن

ایشونم هربار اینو میگفتن که وقتی پای صحبت نمیشینه چه کاری از من برمیاد

نظر من اینه

گفتگو یه راهکار قطعیه

و شروع و ادامه ی گفتگو یه مهارته

شما باید همسرت رو متقاعد کنی حرفاتو بشنوه

بالاتر نوشتین بی توجهه به حال شما

وقتی به نظرتون زمان مناسبیه برای گفتگو “با ادبیات مناسب” ازش بخوایید پای صحبتتون بشینه حتی اگه مشارکت نکرد و فقط شنونده بود

ولی لطفاً لطفاً طلبکارانه حرفتونو نزنید مرد و زن نداره آدم ها ناخوداگاه وقتی طرف مقابلشون طلبکاره وارد فاز دفاع میشن و گفتگو نه تنها سازنده نیست که به دلخوری ختم میشه

قطعاً شما همسرتونو بلدید میدونین کِی و چطور باید انتظاراتتونو ابراز کنید

برای شروع صبور باشید

اوایل اگه راضی به شنیدن بشه بعد از مدتی ایشونم همکاری میکنن   

مردشور خودشو و مریضی و خانوادشو یجا با هم ببرن ،برا من نماز میخونه ،روضه میره ،روزه میگیره که الهی ...

من بازم میگم این فرد بیماره شمارو هم بیمار کرده...چرل طلاق نمیگیرید؟

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نازنین من دوستی داشتم که همسرشون شکاک بود و بی حوصلهیعنی زیاد گیر میدادن و حوصله توضیح شنیدنم نداشتن ...

من تموم روشها رو رفتم ،بجز روش قوی کردن خودم ،باید اونقدر قوی بشم که بیاد بیوفته به دست و پام و باید اونقدر نرم سماش تا زجر کش بشه  تا زره زره اب بشع   زن فقط در صورتی میتونه ارامش داشته باشه که قوی بشه  و بی نیاز به شوهر 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

سلام اسی جون

ببین…

تو امداد به ۳ تا جمله بسیار تاکید شده….

اول خودم، دوم خودم، سوم تجهیزاتم 

امداد که کمک به انسان هست، تاکید اول به  سلامت “خودم” هست. زندگی هم همینه، این راز بقاست. همیشه اول خودت رو درنظر بگیر، در غذا خوردن، در خرید کردن، در خرج کردن، در آسودگی، دوم “ خودت” رو درنظر بگیر، در بخش خوب غذا رو خوردن، در خرید خوب کردن، در خرج بجا و به قیمت کردن/ حتی در خرج ادب و احترامت نسبت به دیگران که آیا لیاقت داره طرف تو اون لحظه، خرج احترام زیادی کنی براش، در آسودگی و رفاه در جایی که هستی و اگه ناراحتی، حتی صندلی که روش نشستی جات رو حتما یا با ایشون یا کلا عوض کنی و خیلی چیزای دیگه. بساز نباش، اصلا بساز نباش، بساز بودنت باعث عقب رفت زندگیتون میشه.  هرگز هرگز هرگز همه چیز رو گزارش نده، نصفه اطلاعات بده، شما که کار بدی نمیکنی، لزومی نداره همه چیز رو شوهر و خونواده اش بدونن، بزار راز باشی. هرکی هرچی ازت کمتر بدونه، هم خودت در آرامش هستی، هم زندگیت.

پس انداز مخفی هم که دیگه نگم. یه وقتی مثلا خونواده پولی میخواد میدی از خودت، بعد میگی جلو شوهرت بهت پس بدن بگن این کادو برای دخترم. همه جوره خودت و خونواده ات جلو شوهرت بالا میرن. اصلا هم پس ندادن، تو کوچیک نمیشی جلو شوهر.

طلای شخصی بخر، به فامیلی خودت، دوفردای دیگه اگه فروختین بابت هرچیزی لااقل زبونش دراز نیست که خودم خریده بودم و فلان، مجبور میشه بخره دوباره. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مردشور خودشو و مریضی و خانوادشو یجا با هم ببرن ،برا من نماز میخونه ،روضه میره ،روزه میگیره که الهی ...

عزیزم به چه قیمتی؟ متوجه نیستید با اینکار میخوایید ایشون رو تنبیه کنید ولی خودتون چقدر تحت فشار هستید

شما دو نفر اشرف مخلوقات هستید با هزاران قابلیت منحصر به فرد

یکی از بهترین هاش توانایی تغییر و اصلاحه

چرا اول خودتون و بعد همدیگه رو با شناختی که از هم دارید و به ایرادهای رفتاری هم واقف هستید اصلاح نمیکنید؟

حیف نیست زندگی هردوتون با این همه اعصاب خوردی بگذره؟

عذر میخوام تو مسئله خصوصیتون دخالت میکنم، از سر دلسوزیه

سلام اسی جونببین…تو امداد به ۳ تا جمله بسیار تاکید شده….اول خودم، دوم خودم، سوم تجهیزاتم امداد که کم ...

حرف حساب 👌👌👌👌👌از ما که گذشت  ،تو رو خدا اینارو به دختراتون  یاد بدید   

چون یه بچه دارم ،چون پشتوانه مالی ندارم مگه طلاق گرفتن الکیه

من نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه بهت اسیب برسونه این رفتارا بشدت اسیب زاست  باتوجه به اینکه اینجوری داری باهاش رفتار کنی، توصیم اینه حداقل اگه مشاوره نمیرید ۱۲۳ سازمان بهزیستیه مشاورین این خط رو در جریان بزارید خدای نکرده اگه اوضاعتون بد بود بتونید بهشون مراجعه کنید کمکتون کنن 

عزیزم به چه قیمتی؟ متوجه نیستید با اینکار میخوایید ایشون رو تنبیه کنید ولی خودتون چقدر تحت فشار هستی ...

👏👏👏

عزیزم به چه قیمتی؟ متوجه نیستید با اینکار میخوایید ایشون رو تنبیه کنید ولی خودتون چقدر تحت فشار هستی ...

چرا حیفه  ، عمری که میتونست قشنگ و با احترام و همراه با شادی باشه ،همش با اشک و غم و گریه گذشت ،من خواستم  ،من تمام تلاشمو کردم ،اون ادم نخواست ،من شدم دیوار کوتاه  برای خالی کردن عقده ها و خشمهاش ،من الان بریدم ،مریضم ،قرص میخورم  من دلم میخواد خارشدنشو با چشمای خودم ببینم  به زمین خوردنشو ،به خاری نشستنشو ،دلم میخواد گریه کردنشو ببینم  ،ذلتشو

من نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه بهت اسیب برسونه این رفتارا بشدت اسیب زاست باتوجه به اینکه اینجوری دار ...

این ادم ۱۰ سال خواستگار من بود ،عاشقانه منو میپرستید ،ببین  احمق بودنم و گذشتهای الکی که کردم  منو به کجا رسوند

من نمیخوام بترسونمت ولی ممکنه بهت اسیب برسونه این رفتارا بشدت اسیب زاست باتوجه به اینکه اینجوری دار ...

تو رو خدا ،تو هر جایگاه و مقامی که هستید ،توصیه به گذشت و سازش الکی و سانسور کردن احساسات خانمها نکنید ،زن هم ادمه ،احساس داره ،ناراحت میشه ،خرد میشه  چرا همش باید بگذرع ؟ چرا نباید بِبُره ؟

من باتوجه به تجربه ای که دارم بهش توصیه کردم از نظرمم کاملا درسته دید شما اینجوریه ممکنه حتی ازدواج ...

چقدر حرفاتون بی ربط به همدیگه اس با این هم استدلال های اشتباهی که دارید به دیگران توصیه هم می کنید. چرا ازدواج کردن یا نکردن من باید این وسط ملاک باشه؟ یعنی چی کسی که عاقله یه انتخاب صد در صد درست کرده پس شوهرش خیانت نمیکنه و اگه خیانت کرد نباید دم بزنه
خیلی از زندگی ها با عشق و علاقه و عاقلانه شروع میشه ولی به بن بست میرسه. بن بست های سلیقه ای عاطفی و جدا میشن
ولی ولی ولی اون مرد احمق و عوضی ای که حتی با عشق و عقل انتخاب شده و خیانت کنه و کتک بزنه همون موقع باید یه تیپا زد به خودش و عشق و عقلی که اونو انتخاب کرده
شما میگی انتخابش درست بوده شوهرش خیانت نمی کنه مگه من گفتم شوهر این خانم میخواد خیانت کنه. شما توصیه کردی اگه خیانت کرد بذارش روی سرت طلاق نگیری ها. شما تصور خیانت کردن و کتک کاری کردن شوهر این خانم رو داشتی نه من. به زعم شما یه انتخاب درست چرا باید توش خیانت و کتک کاری تصور بشه؟؟

نظر منم اینه که هر کی باشه اگه خیانت کرد اگه کتک زد باید حسابش رو رسید

این ادم ۱۰ سال خواستگار من بود ،عاشقانه منو میپرستید ،ببین احمق بودنم و گذشتهای الکی که کردم منو ب ...

اتفاقا وقتی عاشقانه پرستبده باید بهش شک میکردی وابستگی و درخواست زیاد بازم یه نوع اختلاله 

اتفاقا وقتی عاشقانه پرستبده باید بهش شک میکردی وابستگی و درخواست زیاد بازم یه نوع اختلاله

من فقط ۱۹ سالم بود ،منیکه تو یه خانواده سنتی بزرگ شدم ،که همه چی توش تابو بود ،میتونستم بفهمم اختلال چیه ؟ پدر و مادری داشتم که از نظرشون زن زندگی کسیه که پا رو خودش بزاره رو همه چیزش  ،بنظرت من چیزی حالیم بود؟