2777
2789
عنوان

توصیه هاتون به یک تازه عروس🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 85 پست
چقدر حرفاتون بی ربط به همدیگه اس با این هم استدلال های اشتباهی که دارید به دیگران توصیه هم می کنید. ...

خیانت برای انسان های بیماره باز هم میگم توصیه هلی شما برای دوست پسره نه زندگی که با عقد و تعهد شروع شده وقتی مشاورتایید کنه اقا و خانم سالمن خودشون به شناخت کافی برسن و بدونن جدای احساس با هم هیچ اختلافی ندارن پس دلیلی به خیانت نیست عزیزم اگه کسی خیانت بکنه مشکل داره شما کی دیدی ادم سالم خیانت کنه؟؟؟؟ ببخشید من واقعا کار دارم نمیتونم جواب بدم روزت بخیر 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
تو رو خدا ،تو هر جایگاه و مقامی که هستید ،توصیه به گذشت و سازش الکی و سانسور کردن احساسات خانمها نکن ...

عزیز دلم من کی گفتم بگذر من حتی گفتم چرا طلاق نیمیگری خب شما میگید شرایط ندارم بگم برو خودتو بکش ببخشید من کار دارم امیدوارم عشق و نور در زندگیتون جای بگیره روزتون بخیر

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تیپت:

اکسسوری زیاد بخر ...الزاما گرون نخر همون ارزونا خیلی خوبن...با لباسات ست کن...گل سر و گوشواره و اینا را لباس تو خونه ای ها ست کن خیلی جذابه..

دامن خیلی زنانگی را بالا میبره عادت کن به پوشیدن.خودتم حس خوبی میگیری...

ناخن دست و پاهات را مرتب نگه دار(با لاک یا بی لاک)

رفتاری:

پشت سر خانواده همسرت غیبت نکن...از دست شون ناراحت شدی، خودت کوبنده و محترم جواب بده...نشین به امید اینکه همسرت مدام طرفت رو بگیره ...تو جواب دادن احترام را رعایت کن که پل ها خراب نشه...

مدام از خودت نگذر...اگه وضع مالی خوب نیست و قراره کم بخوری یا کم بپوشی، طوری نیست کم بگیر ولی جنس خوب و خوراکی خوب بگیر ...به خودت بها بده...بذار همسرت بهات را بپردازه ...بی بهایی و از خودگذشتگی برات زندگی بهتر نمیاره ...

با ارامش و منطقی صحبت کن...

تو مباحث، فایل تو فایل باز نکن...خلط مبحث نکن...

مدام گریه نکن که گریه هات بی بها بشه...

خونه فامیل ها با دعوت برو نه دم به دقیقه، تا احترامت حفظ شه.

با لباس تو خونه ای هات مهمونی نرو که نشون بدی اماده کوزت شدنی...

تو مهمونی ها کوزت نباش...مهمونی برای مهمونیه...میزبان هم برای میزبانی...ولی اگه فرهنگ تون  کمک هست تو میهمانی ها، کمک کن ولی نه به جای همه...به اندازه خودت...دیگران را در کمک منفعل و تنبل نکن...

تیکه ننداز...کنایه نزن...تیکه و کنایه زدن بهت با لیخند ریجکت کن ...

روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن...جوری با صلابت برخورد کن که همه حساب ببرن و بفهمن که تو ضعیف نیستی که بتونن بچزونن..

و...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

من تموم روشها رو رفتم ،بجز روش قوی کردن خودم ،باید اونقدر قوی بشم که بیاد بیوفته به دست و پام و باید ...

یعنی فکر میگنید با شکنجه ی ایشون شما قدرتمند تر میشید؟

زندگی مشترک پنجاه پنجاهه

نیمی از این زندگی حالش ناخوش باشه نیمه ی دیگه هم تأثیر میگیره

متوجه خشمی که دارید هستم و قضاوت نمیکنم میدونم نتیجه ی سرگذشتتونه

هرچی هست رو رها کنید در گذشته و با تجربه ای که کسب کردید آینده رو نجات بدید

حیفه عمرتون با این روحیه ی نفرت و انتقام بگذره

یعنی دختر خوب کاری نکن روتون تو رو هم باز بشه با بد دهنی همیشه احترام بزار...‌مثلا خبر داری خواهرش د ...

چه توصیه های درستی 

ممنون واقعا

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

به بهداشت شخصیت بسیار اهمیت بده ،اگر شوهرت بد دهنی و بد اخلاقی کرد ،اصلا کوتاه نیا باهاش سرسنگین شو ...

واقعا ممنونم 

چه قدر با سیاست😍

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️