2777
2789
عنوان

توصیه هاتون به یک تازه عروس🥹❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 85 پست
این ندیدن احساسات فقط بخاطر مجوزیه که اول زندگی با توجه به توصیه های خاله و خان باجی بهش دادی ،گذشت ...

سرسنگینی جوابه؟ 

بخدا خسته شدم مثلا ی موردشو بگم 

کرونا چند وقت پیش گرفتم که از شدت درد قدرت ایستادن نداشتم  با این حال دوتا بچه کوچیک دارم و تمام کاراشون بدون کمکی با خودمه میومد خونه میگفت تیر نخوردی که پاشو بابا ‌

یعنی اون لحظه قلبم با حرفاش تیر میکشید 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اینکه اگه یبار سیلی زد ،یبار فحاشی کرد ،گذشت کنه میشه یکی مثل من ،این توصیه هاتو بزار برا خودت خانم ...

عزیز دلم ناراحت نباش ولی از علایمت مشخصه افسردگی داری خانم گل من بالاتر هم خدمتت عرض کردم من نظرمو با توجه به شرایط استارتر براش گذاشتم صرفا برای شما نبود گلم .... اگه کسی مثل شما بمن مراجعه کنه صدرصد مشاوره ای که بهش میدم خیلی با چیزیرکه به استارتر میگم فرق داره شما من یه نگاه به تاپیکات انداختم مسئولیت دو خانواده به گردنته هم پدر محترمت هم خانوادع خودت همسرتم حمایتگر نیست در وهله اول ببخشید باااحترام میگم انتخابتون کاملا اشتباه بوده متاسفانه ما یه عادت داریم که اگه یه خانم اقایی میرفتن مشاوره میگفتیم دیوونه ان ... ابتدا توصیم اینه حتما از طریق یه روانشناس حاذق و باتجربه راهنمایی های مورد نیازتون رو دریافت کنید چون همسرتون مطمئنن تروما های بچگی داره که متاسفانه به شکل عقده سر شما خالی میکنه اگه خودشونم تشریف نیوردن حتما خودتون برید وراهکار بگیرید با یه جلسه هم درست نمیشه جداقل یک سال باید برید و با کمال احترام شما متاسفانه زود از کوره در میرید و این نشونه پرخاشه اینم از لطفاییکه شما به پدرتون کردید هست و اجرتون صدرصد میگیرید اگه همسرتون تشریف نمیارن مشاوره حتما خودتون به یه هنری مشغول کنید و سعی کنید از فضاس استرس زا دور باشید امیدوارم ناراحت نشید ولی حتما به یه دکتر مغز واعصاب بخاطر تنشای روحیتون مراجعه کنید میتونید از طریق اظهار نامه از برادرتونم بخواید به شما کمک کنه چون اگه والدین به خرج یا هرچیز دیگه ای نیاز داشته باشند از لحاظ قانونی پسر وظیفه بر عهده گزقتن مخارجشون رو داره و مجاب میکنن که برا پدر محترمتون پرستار بگیرن موفق باشید 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مادرش بد نگو ....با فامیل شوهر درد دل نکن....وقتی خستس پاچشونگیر....اگع بداخلاقی کرد درجا نرو خون ...

یه چیزایی میگی که برا من یکی قفله
چرا آدم باید با مرد احمق و عوضی ای که خیانت می کنه و کتک میزنه زندگی کنه و جا نزنه پس طلاق رو برای چی گذاشتن؟؟؟
پس خط قرمز یه آدم چی باید باشه که نتونه ازش بگذره؟

عزیز دلم ناراحت نباش ولی از علایمت مشخصه افسردگی داری خانم گل من بالاتر هم خدمتت عرض کردم من نظرمو ب ...

تو دوران عقد فهمیدم که این ادم بدرد من نمیخوره ،منی که اصلا نمیدونستم غم و غصه چیه ،مادر نادانم هر چی میگفتم این ادم عصبیه ،مریضه ،شکاکه  میگفت نه خوبه ،خوب میشه  تو هیچی نگو ،تو بگذر ،تو گذشت کن   ،نتیجه چی شد  ،شدم یه ادم مظطرب داغون  ،شوهریکه فقط بلده ایراد بگیره ،دل بشکنه تحقیر کنه  چرا؟؟؟؟ چون من فقط گذشت کردم ،صبوری های احمقانه کردم ،خودمو ندیدم   .اگر کسی بود اون زمان بمن میگفت حق تو نیست اینجوری باهات رفتار بشه ،مگه اون کیه که خشمشو سر تو خالی کنه ،اگر کسی بود بمن اگاهی الانمو میداد ،شاید همین ادم با تموم اون تروماها نمیتونست  هر جور دلش میخواد باهام رفتار کنه 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
یه چیزایی میگی که برا من یکی قفله چرا آدم باید با مرد احمق و عوضی ای که خیانت می کنه و کتک میزنه زند ...

عزیز دلم چرا انقدر فکراتون منحرفه من مثال زدم کی گفتم اگه خیانت کنه (خیانتو براب خواهر شوهر مثال زدم گفتم متمدن باش و مثل کوچه بازاریا طعنشو نزن ) و اینکه سیلی هم مثال بود نگفتم اگه سیلی زد و لت پارت کرد بی دلیل بشین باهدش صحبت کن چرا اینجا همه به ادم میپرن😂😂 ممکنه یه بانویی بخاطر اینکه خودش خیانت کرده یه سیلی بخوره ممکنه یه بانویی برای شوخی یه سیلی بخوره ممکنه یه بانویی شوهرش اختلال روانی داشته باشه،سیلی بزنه تو همه اینارو یکی میدونی گلم ؟؟؟؟؟ لب کلام بنده اینه که سر هیچ پوچ قهر نکن بیا زندگیتو خراب کن....بعدم من همیشه میگم و دیدگاهم اینه اونیکه نفر سومه باید بره از زندگی  با نهایت احترام طلاق رو در این مورد توصیه نمیکنم در یک صورت توصیه میکنم که همههه مهریه شو اقای داماد کامل بده زندان هم بخاطر خیانتش بره و تبعید هم بشه اونموقع میشه طلاق گرفت بالاخره هرکی یه دیدگاهی داره ممنونم منو ریپ نزنید چون به دید من اگه جواب ندم بی احترامی میشه روزتون بخیر

تو دوران عقد فهمیدم که این ادم بدرد من نمیخوره ،منی که اصلا نمیدونستم غم و غصه چیه ،مادر نادانم هر چ ...

مطمئن باشید اگه پرخاشگری هم میکردید و قهر بازهم همین رفتارو میکرد من مراجعه کننده خیلی داشتم حتی تهدید به اینکه بانو خودشو میکشه کرده بود طرف انگار نه انگار  دختر گلم خودشیفتگی یه رفتار نیست متاسفانه بیماریه  مثل اوتیسم مثل سرطان و حتما باید درمان بشه من مادر پدرشو مقصر میدونم وقتی میدونن پسرشون اینجوریه زن براش میگیرن،،،

مطمئن باشید اگه پرخاشگری هم میکردید و قهر بازهم همین رفتارو میکرد من مراجعه کننده خیلی داشتم حتی تهد ...

اگه همون سال اول ،که مثلا خییییلی عاشقم بود ،یه حرکتی میزدم ،به اصطلاح گربه رو دم حجله میکشتم  ،شاید تغیر میکرد ،شوهر من با همه خوبه ،همه سرش قسم میخورن فقط من دشمنشم  

اگه طرف مقابلت زورگو باشه و اهل حرف و گفتگو نباشه چی ؟

نازنین من دوستی داشتم که همسرشون شکاک بود و بی حوصله

یعنی زیاد گیر میدادن و حوصله توضیح شنیدنم نداشتن

ایشونم هربار اینو میگفتن که وقتی پای صحبت نمیشینه چه کاری از من برمیاد

نظر من اینه

گفتگو یه راهکار قطعیه

و شروع و ادامه ی گفتگو یه مهارته

شما باید همسرت رو متقاعد کنی حرفاتو بشنوه

وقتی به نظرتون زمان مناسبیه برای گفتگو با ادبیات مناسب ازش بخوایید پای صحبتتون بشینه حتی اگه مشارکت نکرد و فقط شنونده بود

ولی لطفاً لطفاً طلبکارانه حرفتونو نزنید مرد و زن نداره آدم ها ناخوداگاه وقتی طرف مقابلشون طلبکاره وارد فاز دفاع میشن و گفتگو نه تنها سازنده نیست که به دلخوری ختم میشه

قطعاً شما همسرتونو بلدید میدونین کِی و چطور باید انتظاراتتونو ابراز کنید

برای شروع صبور باشید

اوایل اگه راضی به شنیدن بشه بعد از مدتی ایشونم همکاری میکنن   

عزیز دلم چرا انقدر فکراتون منحرفه من مثال زدم کی گفتم اگه خیانت کنه (خیانتو براب خواهر شوهر مثال زدم ...

.خیانت کرد خونه رو ترک نکن و به حرف نی نی سایتیاگوش نده که طلاق بگیر تو مالک اصلی مردهستی نه اون پتیاره ای که خونه خراب کنه.....رفیقاتو باشوهرت اشنا نکن.....هیچوقت تو دعوا حرف اخرو به شوهرت نزن....همیشه از خودت تعریف کن بگو من وسواس دارم تمیزم مرتبم....غذاهاتو همیشه دیزاین کن....حداقل تا دوسه سال بچه دار نشو....چند تا از کاراتو بزار وقتی خونس انجام بده....همش قهر نکن که حرف نزنی باهاش.....حتی اگه کتکت زد جاتو جدا نکن.

این توصیه های شما به این نوعروسه
شما نظر میدی منم نظر میدم اینجا هم یه تاپیک عمومیه و اگر نظر دادن محدود بود خود مدیران سایت برای بقیه محدودش میکردن

نظر منم اینه که اگه مردی انقدر مردانگی نداره که خیانت نکنه و دست روی زن بلند کنه ارزشش به قول شما همون پتیاره ایه که افتاده دنبالش. با نهایت احترام هم به نظر من خیانت و کتک کاری هیچ و پوچ نیست که آدم از کنارش بگذره.

یعنی از چیزی که الان هست بعدا عوض نمیشه؟تغییر کنع یهو بد شه؟

اگرادم خوبی باشه نه اگر بچه ننه نباشه و به حرف خانوادش نباشه نه چرا عوض شه؟

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

تو دوران عقد فهمیدم که این ادم بدرد من نمیخوره ،منی که اصلا نمیدونستم غم و غصه چیه ،مادر نادانم هر چ ...

شما یه بانوی خیلی با گذشتی کسی که مثل یه مرد از پدر پیرش مراقبت کرده کسی که یه بیمار رو تحمل کرده رو باید با سنگ طلا وزن بشه ....مطمئن باش خدا وقتی بهت دختر داده همونجا هم ضامن خوشبختیت شده صدرصد دخترت برات سنگ تموم گذاشته بخدا با جنگ و دعوا هیچ چیزی درست نمیشه اگه میدونی خانوادش خانواده این که حمایتت کنن خیبی دوستانه باهاشون صحبت کن راضیش کنن بیاد دکتر اخه معمولا انسانای خوددشیفته فکر میکنن خودشون درست میگن همه غلط ...ادمای خود شیفته رو بایداز همین خودشیفتگیش استفاده کنی البته بستگی به درجه بیماریشونم داره بعضبا به درمان مقاومن مثلا بگی فلانی تو قشنگ رانندگی میکنی احساس امنیت دارم پیشت کاش فقط تو منو برسونی  شاید چند بار مقاومت کنه با توجه به اختلالش به این نتیجه میرسه خب من که انقدر قبولم داره اینکارو براش بکنم اگه که مقاوم به درمان باشه اصلا درمان رفتاری جواب نمیره فقط دارو 

.خیانت کرد خونه رو ترک نکن و به حرف نی نی سایتیاگوش نده که طلاق بگیر تو مالک اصلی مردهستی نه اون پتی ...

کاش این اگاهی که الان داریم رو موقع ازدواج داشتیم   چقدر ما  اذیت شدیم  و دلهامون شکست و اشک ریختیم و بغض کردیم   اونم بخاطر یه مشت ادم روانی که ای کاش جراتشو داشتیم و مثل زباله از زندگیمون مینداختیمشون بیرون 

سرسنگینی جوابه؟ بخدا خسته شدم مثلا ی موردشو بگم کرونا چند وقت پیش گرفتم که از شدت درد قدرت ایستادن ن ...

متأسفانه شما همسرتونو عادت دادین به اینکه تحت هر شرایطی مسئولیت خونه و بچه ها با شما باشه

ای کاش از اول طوری رفتار میکردید که بدونن یه روزایی قراره توان رسیدگی به خونه و زندگی رو نداشته باشید

لااقل همکاری هم نکردن انتظار بیجا نداشته باشن

اما خب هنوزم دیر نیست از این به بعد یه وقتایی که حالتون خوب نبود یکم عقب نشینی کنید تو انجام کارها

بالاخره ایشونم مجبور میشن همراهی کنن و به مرور براشون جا میفته که زن و مرد یکی نیستن خانوما همیشه توان جسمی و روحی اداره ی زندگی رو ندارن

فقط امیدوارم منجر به بحث و دلخوری نشه شما اخلاق همسرتونو بلدید

مصلحت خودتون و ایشون و بچه ها رو درنظر بگیرید

.خیانت کرد خونه رو ترک نکن و به حرف نی نی سایتیاگوش نده که طلاق بگیر تو مالک اصلی مردهستی نه اون پتی ...

من باتوجه به تجربه ای که دارم بهش توصیه کردم از نظرمم کاملا درسته دید شما اینجوریه  ممکنه حتی ازدواجم نکرده باشید کسی که عاقله انتخابش درسته پس مطمئنم هست صدسال همسرش خیانت نمیکنه این توصیه شما برای کسایبکه دوسپسر دارن نه کسی که متاهله مرد درست اگه انتخاب بشه نه کتک میزنه نه خیانت میکنه مطمئن باشید امیدوارم موفق باشید من بازم میگم من برای استارتر و شرایطش پیام گذاشتم چون انتخاب  همسرشون  دزست بوده و اهل خیانت نیستن انشالله موفق باشید  یه چیز دیگه زبیعت انسان اینه نظر مخالفشو ببینه جبهه میگیره امیدوارم که اول بی طرف پیام کسیو بخونید ببینید برا کی گذاشته شده من کار دارم روزت بخیر

شما یه بانوی خیلی با گذشتی کسی که مثل یه مرد از پدر پیرش مراقبت کرده کسی که یه بیمار رو تحمل کرده رو ...

مردشور خودشو و مریضی و خانوادشو یجا  با هم ببرن  ،برا من نماز میخونه ،روضه میره ،روزه میگیره که الهی همش بخوزه به کمرش ،نه من از روش خودم پیش میرم  محل سگ بهش نمیدم ،غذا براش درست نمیکنم ،اینجوری که میکنم  میخواد بمیره  ،کاش بمیره بره لای خاک