2777
2789
بردمش مشاوره تست گرفت گفت اختلال یادگیری داره فعلا معلم خصوصی نگیر تا اختلالاتش رفع بشه من میخواستم ...

من با پسرم خودم کار میکنم عدم تمرکز داره خیلی خوب یاد میگیره فقط باید صبور باشی

بیا بهت کمک کنم من معلم اولم

ممنونم 

من کلی اصرار کردم به معلمش گفتم ۱۲ تا از نشانه ها رو دخترم یادنگرفته براش تابستون کلاس بزار با روش خودتون بقیشو یادش بده ک فصل مدرسه ها باز اذیت نشیم عقب نیفته هی امروزو فردا کرد تا مرداد رسید ، یه معلم دیگه پیدا کردم میگفتن کارش خوبه ایشون گفتن هزینه ی الکی نکن بزار اختلال یادگیریش خوب بشه بعد معلم خصوصی بگیر 

با این وجود باز دلم آروم نبود میخواستم معلم بگیرم ولی شوهرم یهو بیکارشد همه چی بهم ریخت 

الانم خیلیی استرس مدرسه رو دارم 

میگم اگه شیفت عصرثابت باشه احتمال داره معلمشم یکی دیگه باشه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بچه صبح یادگیری بیشتری داره و همینطور بعد مدرسه تایم بیشتری برای مرور.ولی شیفت ظهر باشه تا بیدا ...

بله دقیقااا همینا ذهنمو درگیرکرده 

پسرم هفته هایی که شیفت عصر بود  درستو حسابی به درسش نمیرسید چون صبح ک خواب بود شبم که خسته بود 

الان شرایط دخترم بخاطرمریضیش سختتره نمیدونم چیکارکنم 

مدرسشو هم نمیتونم عوض کنم چون قبولش نکردن 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اره دقیقا دختر منم همینجور بود معلمش میگفت گیجه خوابه باوجود اینکه شبا هم زود میخوابوندمش چون پیاده ...

اره ظهر خیلی خوبه حتی خود پسرم می گفت الان یاد می گیرم قلبن گیج بودم نمی فهمیدم معلم چی میگه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ممنونم من کلی اصرار کردم به معلمش گفتم ۱۲ تا از نشانه ها رو دخترم یادنگرفته براش تابستون کلاس بزار ب ...

خودت باهاش کار کن فیلم تدریس ها رو ببین تا یاد بگیری الان دیگه هر ثانیه اراده کنی معلم خصوصی تو اینترنت هست چرا دنبال معلم خودش افتادی اون اگر می خواست تدریس کنه تو سال تحصیلی انجام میداد اون نخواسته خودش رو خسته کنه

نه بنظرم نباید اینکارو کنی البته من شرایط بچه شمارو نمیدونم ولی میتونی معلم خصوصی بگیری یا خودت تو خ ...

وقتی نمیتونه بخونه و بنویسه چجوری میزاشتمش دوم 

😭

خودت باهاش کار کن فیلم تدریس ها رو ببین تا یاد بگیری الان دیگه هر ثانیه اراده کنی معلم خصوصی تو اینت ...

اره براش فیلمای آموزشی میگیرم روزی چندبار میزارم بیینه ک خوب ثبت بشه توی ذهنش 

تمام ترکیبا و نشانه ها رو با نقاشی زدم ب دیوار ب میز تی وی 

اما باز میگه یادم نیست چی بودن😭

برو آموزش پرورش بهت نامه میدم برای یک مدرسه ی دیگه

تو فکرش هستم یه کم راه بیفته بزارمش دولتی 

اینجا از هزینه اش هم ک بگذریم از آموزششون راضی نیستم 

اره براش فیلمای آموزشی میگیرم روزی چندبار میزارم بیینه ک خوب ثبت بشه توی ذهنش تمام ترکیبا و نشانه ها ...

خودت هم ببین تا روش تدریس رو یاد بگیری نه اینکه بچه با گوشی سرگرم باشه انگار که داره برنامه کودک میبینه

تو فکرش هستم یه کم راه بیفته بزارمش دولتی اینجا از هزینه اش هم ک بگذریم از آموزششون راضی نیستم

کدوم منطقه هستین ماهم امسال شهرمون رو عوض کردیم خیلی حالم بده به نظرم مدرسه ی جدید پسرم خشک وخشن هستن

دخترت معلم خوبی هم نداشته درسته؟

بله 

میترسم چون مشکلشو هم میدونن امسالم بهش توجهی نکنه 

بخاطر همین دوس دارم شیفت مخالف با معلم جدید باشه .

ک نه بچه های پارسالو ببینه نه معلمو

کدوم منطقه هستین ماهم امسال شهرمون رو عوض کردیم خیلی حالم بده به نظرم مدرسه ی جدید پسرم خشک وخشن هست ...

ما شیرازیم