2777
2789
وقتی نمیتونه بخونه و بنویسه چجوری میزاشتمش دوم 😭

نگران نباش پسر منم سالی که گذشت اول بود خیلی باهاش کار کردم منم مثل شما دودل بودم که بذارم شیفت عصر چون شیفت صبح هم ثبت نام کرده بودم دو هفته هم صبح رفته بود همه میگفتن یادگیری بچه میاد پایین و زمان برای نوشتن تکلیف نداره و این حرفا به شخصه میگم همش چرت بود برای پسر من که تا ساعت هشت و نیم نه می خوابید قشنگ سرحال پامیشد شیفت عصر می رفت راحت یاد می گرفت خیلی راضی بودم الکی حرفهای بقیه دودلم کرد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ما شیرازیم

ما قم بودیم مدرسه ی بچه هام خیلی خوب منظم وشاد بود آموزش خوبی هم داشتن معلم ها در عین سختگیری مسولیت پذیر بودن ولی مدرسه ی جدید پسرم فقط مدیر رو دیدم خیلی خشک بود عجیبتر اینکه بچه ها اول تا ششم تو یک شیفت هستن وتو یک حیاط در حالی که تو قم کلا مدرسه ی چهارم تا ششم جدا بود فقط اول تا سوم تو یک حیاط بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیتونه بخونه و بنویسه چجوری میزاشتمش دوم 😭

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم شاید مهارت های دیگه ای داره مثل نقاشی شنا ژیمناستیک باله شاید صدای خوبی داره خدارو چه دیدی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
نگران نباش پسر منم سالی که گذشت اول بود خیلی باهاش کار کردم منم مثل شما دودل بودم که بذارم شیفت عصر ...

اره منم چون پیاده میبرمش میگم ظهر بهتره هم خوابشو کرده هم ناهارشو خورده.  پارسال صبحانه اصلا نمیخورد حوصله ی پیاده اومدن هم نداشت خوابالو بود ، شرایط پارسالو ک نگاه میکنم میبینم عصر بهتره از همه مهمتر این که به احتمال زیاد دوستاشو نمیبینه واگه  معلمش جدید باشه ک عالیه 

باورت میشه امروز دعا کردم گفتم دخترم شیفت عصر با معلم جدید باشه.  

بعد از مدیرش پرسیدم گفت آره چرخشی شده چون تعداد زیاد شده

پارسال اینجوری نبود

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

ایشالا خدا کمکت کنه عزیزم شاید مهارت های دیگه ای داره مثل نقاشی شنا ژیمناستیک باله شاید صدای خوبی دا ...

توکلم بخداس ، خدا آیندشو روشن کنه 

اصلا نمیتونم به این فکرکنم که بیسواد بزرگ بشه 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

خدا کمکش کنه انشالله حالش بهتر به حق امام زمان خیلی ناراحت شدم😭😭

خیلی ممنون🌹