2777
2789
خب آره قبولش کرده بودن کع بره دوم با کلی اصرار گفتم نمیخوام با این وضع بره دوم تکرار پایه بزنیدتا به ...

نه بنظرم نباید اینکارو کنی البته من شرایط بچه شمارو نمیدونم ولی میتونی معلم خصوصی بگیری یا خودت تو خونه باهاش کار کنی خصوصا تابستون بنظر من عقب بمونه بدتره اگه با بچه ها پیش بره میتونه حس کنه مثل بقیه بچه ها ی فرد عادیه و به جلو پیش بره

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
دقیقااا دولتی هم رفتم هم کلاسا شلوغن همین که قبولش نکردن

عزیزم خودت باهاش کار نمی کنی پسر من هم پیش فعالی و عدم تمرکز داره ولی خودم خیلی باهاش کار میکنم، خدا خیرش بده معلم اول و دومش هم خیلی کار بلد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خردادماه کارم گریه بود ، هیچ مدرسه ایی قبولش نکردن وقتی شرایطتشو فهمیدن ، خیلی مستقیمو پررو گفتن ...

عشقم زنگ بزن آموزش پرورش بگو یا حتمااااا برو اداره حق ندارن قبول نکنن، یا هم اگه نشد ببرش مدرسه استثنایی خیلی معلمای مهربونی دارن به خودشم خیلی خوش میگذره 

پایه چندمهکدوم منطقه ایدغلط کردن قبولش نکردن شنبه برو آموزش پرورش منطقه تون ازشون بخواه هماهنگ کنن ف ...

اول ،  البته تکرار پایه زدم براش 

بخدا خرداد ماه کارم گریه بود خیلی مستقیم دراومده میگه ما خوصله ی بچه ی مریضو نداریم ، خواستم برم اداره نامه بگیرم ولی خب از طرفی چون کلاسا شلوغن ترسیدم 

حتی غیرانتفاعی رفتم برا ثبت نام قبول نکردن 

باز مجبورشدم اومدم مدرسه ی خودش ثبت نامش کردم

یه کم بهتر بشه سالای بعد میزارمش دولتی 

اینجایی ک میره مدرسه هم گرونه هم اینکه راضی نیستم اصلا

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

پسر من پارسال شیفت ثابت صبح بود بعد از دوهفته دیدم خیلی اذیت میشه واقعن بچه در عذاب بود شیفتش تغییر ...

اره دقیقا دختر منم همینجور بود 

معلمش میگفت گیجه خوابه 

باوجود اینکه شبا هم زود میخوابوندمش 

چون پیاده هم میریم فکرمیکنم ظهرا بهتر باشه سرحال تره

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

عزیزم ضعیفیه درس ربطی به صرع نداره.من برادرم صرع داره ولی واقعا باهوشه.

هیچ مشکلی توی درس نداره؟ .

راستش دختر من اینطور ک دکترش گفت صرع جهش یافتس 

بیماری بروس اسکلروز داره 

اره دقیقا دختر منم همینجور بود معلمش میگفت گیجه خوابه باوجود اینکه شبا هم زود میخوابوندمش چون پیاده ...

ظهر یادگیری پایین میاد عزیز جان حتی میتونی از چند تا معلم ومساور خوب هم بپرسید بهت میگن یادگیری صبح چندین برابر عصر هست برای دختر شما فقط صبح تاثیر گزاره

معلم پسر من بهترین معلمی بود که تو این سالها داشتیم من سه تا بچه مدرسه ای دارم ولی معلم پسر دومم همی ...

بله درسته ، خودمم دو دلم 

معلم خصوصی براش بگیر اینجوری خیلی بهتره واقعا تو مدرسه امکان اذیت کردنش هم هست

بردمش مشاوره تست گرفت گفت اختلال یادگیری داره 

فعلا معلم خصوصی نگیر تا اختلالاتش رفع بشه 

من میخواستم معلم خصوصی بگیرم این وسط شوهرمم بیکارشد

خودم باهاش کارمیکنم ولی احساس میکنم با معلم بود بهتربود