2777
2789
عنوان

وطلاق برای دومین باربعدخیانتش

413 بازدید | 37 پست

بعد۶.۷ماه صبرکردن که منو ول کرده بود وتنهام گذاشته بودوبلاکم کرده بودفهمیدم باکسیه یک هفتس یک وعده غذانخوردم مردی که عاشقم بودوبدون من نمیتونست اخرش اینجوری کرد داغونم داغونم داغونم 

نمیتونم بنویسم اصلا فقط بمیرم برای دل مادر مریضم که روتختش تواین ۶ماه پابه پام اشک ریخت پابه پام بیداربود الهی بمیرم واسش ازخرج درمان خودش زد که واسه من جهازدرست کنه اخرشم اینجوری ...خداازش نگذره خداتاوان اشکای منو مادرمو ازش بگیره

خاعک تو سرشون

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا دل شکستت 💔😔  شک نکن تاوان پس میده 

به اندازه قطره قطره ی اشکات روزی هزاربار میمیره و زنده میشه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اخ ازحالم اخ چجوری خدارسواش کرد ینی همچین اتفاقی فهمیدم که خودش کپ کرده اخ خداازش نگذره اخ خداتاوانم ...

کثافتن دیگه 

مردا خیلی کثیف شدن

تا قبل بچه قایم میکنن چون خیلی زنها بخاطر بچه موندن وگرنه همشون عین همن

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

کثافتن دیگه مردا خیلی کثیف شدنتا قبل بچه قایم میکنن چون خیلی زنها بخاطر بچه موندن وگرنه همشون عین هم ...

ماعقدیم😔قبلی هم توعقدجداشدم 

اخ حدا اخ اخ حالم داغونه 

جون ندارم پاشم اصلا

ماعقدیم😔قبلی هم توعقدجداشدم اخ حدا اخ اخ حالم داغونه جون ندارم پاشم اصلا

ولش کن

یه عن از زندگیت حذف شد 

دگ بوی گندش اذیتت نمیکنه

حتما امروز برو کافی شاپ برای خودت جشن بگیر

ولش کنیه عن از زندگیت حذف شد دگ بوی گندش اذیتت نمیکنهحتما امروز برو کافی شاپ برای خودت جشن بگیر

وقتی اومدم اینجاتاپیک زدم کدوم خواستگارمو انتتاب کنم هیچ وقت فکرشم نمیکردم بیام تاپیک بزنم که دارم طلاق میگیرم

نمدونم چی بگم.متاسفم.ولی بخاطر مادرت قوی باش.بسپارش بخدا 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

وقتی اومدم اینجاتاپیک زدم کدوم خواستگارمو انتتاب کنم هیچ وقت فکرشم نمیکردم بیام تاپیک بزنم که دارم ط ...

باورن کن وضعت بهتره از خیلیا 

اصلا همین که اتفاقی فهمیدی یعنی خدا دوستت داره 

حالا بعضیا انقد ذلیلن حتی بچه داشتن بنظر من توجیه نیست که با خیانت بسازی اونا عزت نفس جدا شدن ندارن میندازن گردن بچه که بچه هم خیری نمیبینه وقتی پدر مادر همو دوست ندارن 

و خیلیای دیگه همه با سیلی صورتشون روسرخ نگه میدارن 

باورن کن وضعت بهتره از خیلیا اصلا همین که اتفاقی فهمیدی یعنی خدا دوستت داره حالا بعضیا انقد ذلیلن حت ...

😔🥺کی ازاین حال میام بیرون 

ینی میخوادبااون زنه ازدواج کنه؟ دوسش داره؟ اون ازمن خوشگلتره؟ حتمابهترازمنه اون