2777
2789

اون ازدواج کرده یه بچه بزرگ داره 

خیییلی پولدارشده سوادش پنج ابتداییه دنبال کار صنعتی و باغداری و ماشین سنگین رفته الان چند تاچند تا خونه مغازه ویلا ماشین سنگین و... داره 

من ازش خوشم نمیومد و نمیاد اصلا از حرف زدنش از ظاهرش از همه چی 

بعد هی اطرافیانش میگن اون اخلاقش چقدر خوبه البته به من ربط نداره سفرهای خارجی نشست و برخاست با وزیر و کله گنده های کشور داره 

همسر من درآمدش زیر سی هست و زندگی مرفهی اصصصلا ندارم اما چند وقته هی پیام میده به بهونه احوالپرسی و حالا میگه بیا خونه مغازه بدم بهت در عوض بیا با من 

نکبت بیشعور زنش هم میدونه نمیدونستم اصلا تو همه مدت زنش هم میدونه ـوقتی به خواهرش گفتم این اینژور میکنه رفته بهش گفته زنش گفته منمیدونم اون میخواسته شوخی کنه شوهر من پاک پاکه خارج هم میره اهل هیچی نیست اون شوخی میکنه 

مگه میشه صد بار بگی به من پیام نده زنگ نزن اونوقت ادامه بده زنش هم بگه داره سر به سر میزاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلاک کرده بودم چند تا شماره داره آخه هی زنگ میزد میگفت برا احوالپرسیه میگفتم من احوالپرسی نمیخوام ...

خیلی جرات داری ماشالله!!! واسه زندگیت نمیترسی!!!

اصلا حرف زدن نداشته حال و احوال نداشته!!!! چطور با وجود همسر با یکی دیگی حرف میزنی!!!

یک درصد فکر کن شوهرت بفهمه...

ما یکی رو تو فامیل داشتیم دقیقا همین وضعیت شما آقاهه برده بود پیام‌ ها رو نشون شوهرش داده بود گفته بود خانمت با من در ارتباطه!!!!

رسما بدبخت شد....