2777
2789

ده ساله ازدواج کردیم این ده سال چهار بار دونفری رفتیم پارک یا بازار دیگه اصلا مسافرت دونفری نرفتیم 😭😭 هیچ وقت اصلا محبت نداره مگه موقع رابطه واسه همین من سرده سردم در برابرش خرجی ماهی یک ملیون فقط بهم میده دیگه نمی دونم یه ملیون و خرج چی کنم کافیه مادرش کوچکترین حرفی بزنه فورا میاد حرف و کنایه زدن به من حتی سر مادرش دست روم بلند کرده هزار بار😭 هرشب غذاشو میخوره میره خونه مادرش ظهرا هم همینطور درسال ده ماهشو بیکاره نه خونه داریم نه ماشین نه زمین فروختیم پولش داد بدهکاری هاش به شدت دهن بین فقط فک کنم خیانت نکرده وگرنه هرکاری بگین انجام داده

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم مادرش پرش کرده قسم خورده تا ابد خونه بابام نمیاد 

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

خاهش میکنم تو امضات تجدید نظر بفرما

عزیزم مال پارساله هنوز باردار نبودم