2777
2789
عنوان

من به چی شوهرم دل خوش کنم بنظرتون😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 47 پست
قبلش که انتخابش کنی به چی دلت خوش بود؟همونا رو مرور کن بعد باید روی رابطه تون کار کنین رابطه ساختنیه

قبلش 15سالم بود نمی دونم عقل نداشتم😭

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میخوای بازم بچه بیاری

نه عزیزم نمیخوام مال پارسال قبل اینکه باردارشم

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

عزیزم مال پارساله هنوز باردار نبودم

واقعا عقل ندارین شما،،کسی که اینقد ایراد داره چرا بجه اوردی براش مگع تونسته شما رو خوشبخت کنه؟

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
واقعا عقل ندارین شما،،کسی که اینقد ایراد داره چرا بجه اوردی براش مگع تونسته شما رو خوشبخت کنه؟

بخدا ندارم هرچی دلت میخواد بهم بگو گفتم عاشق پسره بلکه زندگیمون درست شه ولی اینم دختر شد چه کنم 😭😭

من همش میگم کاش لاقل عقل داشتم دومی رو نمیاوردم

من ناخواسته هم تایپک هارو بخونی میفهمی

بخدا ندارم هرچی دلت میخواد بهم بگو گفتم عاشق پسره بلکه زندگیمون درست شه ولی اینم دختر شد چه کنم 😭😭

تو رو خدا مواظب رابطه تون باشید اصلا نزازید بچه دار بشید 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
قبلش 15سالم بود نمی دونم عقل نداشتم😭

ای وای عزیزم واقعا کوچولو بودی دور از جون

خب میره خونه مادرش بگو همونجا بمونه

یا بگو با هم میریم که تنها نره

بچه ها هر روز یه چیزی میخوان اگه بچه داری  بهش بگو یا خود بچه ها بگن که به فکر کار بیفته

با دخترا خوبه؟؟

خوب بود یکم با ما وقت میگزروند هرشب هرشب نمیرفت پیش ننه باباش

ای وای عزیزم واقعا کوچولو بودی دور از جونخب میره خونه مادرش بگو همونجا بمونهیا بگو با هم میریم که تن ...

ده هزار بار گفتم ده هزار بار قهر رفتم ولی همش یه مدته مادرشپرش میکنه کار نکن خودتو پیر نکن خدا بزرگه میرسونه اینم به حرفشه من خونه باباش نرفتم دوهفته هست چون اون قسم خورده خونه مامانم نمیاد